Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 19:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Dylemat Bandit czy SV... 
Autor Wiadomość
motocyklista

Moto: SV 650s
Post Re: Dylemat Bandit czy SV...
Ja teraz właśnie szukam informacji i pomocy wszędzie gdzie tylko się da bo w przyszłym sezonie samemu planuje kupić Fazera, Bandita lub SV ze wskazaniem właśnie na SV"kę bo po pierwszej przejażdżce tym motocyklem chyba się zakochałem w tej "małej" V"ce. Także interesuje mnie to jakie względy przeważają u Was że wybieracie właśnie SV.

16 gru 2012, o 11:30
SV Rider

Moto: Tymczasowo brak
terek_4 napisał(a):
jeśli pytasz o moje zdanie to ja dlatego chcę jeździć.
Chodzi mi o to, żeby nie kręcić mocno silnika.... podobała mi się praca silnika z sv, ... .

do tego przy każdym odkręceniu manetki czuć że ten motocykl ma serce i zapał do czegoś więcej niż sama jazda.
...ale jeżeli czekasz na prawdziwą odpowiedź to wybrałem jazdę. W przeciwnym przypadku pewnie jeździł bym na R1 i czuł się jak prawdziwy mistrz prostej :obity:

16 gru 2012, o 23:20
motocyklista

Moto: czeka na kupno :D
fincher napisał(a):
Ja teraz właśnie szukam informacji i pomocy wszędzie gdzie tylko się da bo w przyszłym sezonie samemu planuje kupić Fazera, Bandita lub SV ze wskazaniem właśnie na SV"kę bo po pierwszej przejażdżce tym motocyklem chyba się zakochałem w tej "małej" V"ce. Także interesuje mnie to jakie względy przeważają u Was że wybieracie właśnie SV.

Ja cały czas mam taki sam dylemat jak ty do tego jeszcze szukam może horneta w wersji Sport który jest cenionym motocyklem ale nie wiele o nim wiem i nie miałem nigdy z nim styczności. Serce podpowiada Sv bo był to pierwszy mój motocykl na którym jezdziło sie fantastycznie :))

17 gru 2012, o 20:38
SV Rider

Moto: B 1250 S
To i ja wtrącę swoje 3 grosze :) jeździłem SV lytrem, gdzieś w galerii widać zdjęcia i jakoś pod koniec sezunu sprzedałem SV i kupiłem Bandziora 1250. Jeden i drugi z owiewką ale powiem tak - nie da się porównać jednego z drugim. Zupełnie inna pozycja, zupełnie inne osiągi, zupełnie inna waga, no i bandzior nie gada tak jak lytr :( Wybór na B 1250 padł tylko i wyłącznie ze względu na moja posturę, jest po prostu wygodniejszy. Co do przyspieszenia SV to diabeł a Bandzior w porównaniu do niego to potulna owieczka :)

18 gru 2012, o 01:03
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3