Re: moje własne V. Nie SV ale V- budowa ...''Cyklop''
wow.. totalnie precyzyjna robota.. Taka robota ręczna najbardziej sie ceni.. z tyloma pomysłami, szczególikami, dodatkami to do zimy Ci zejdzie:) Przymocowane na klej??
Prędkościomierz też jest ok! Mały prędkościomierz, duży zegar umiejscowiony centralnie - znaczy się, nie jest ważna prędkość, ważny jest czas spędzony na tym cudzie
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
4 lip 2013, o 17:42
slayer
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 15:32 Posty: 1462 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV 1000S
IMO prędkościomierz taki zwyczajny. Z drugim zdaniem trudno się nie zgodzić
_________________ SV liter z owiewkom:)
5 lip 2013, o 09:27
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
piecus88 napisał(a):
zegar obłędny, Spyra spora część detali jest mega zajebista, skąd Ty to wyczesałeś? <ciekawski> pewnie powiesz, że zrobiłeś
Zrobiłem
a co do prędkościomierza to namierzam coś innego ale i tak już długo mi zeszło więc zostawiam tą zmianę na później ;]. Plastic trafił w 10 jakby nie patrzeć ..
a tu takie słabej jakości ale nagranie. Coś widać.
spyra78 napisał(a):
mam nadzieje, że nie bedą się czepiac o atesty do lamp np..
dokładnie o tym myślałem i jeszcze o jakieś elementy "nadwozia" które mogą być niebezpieczne.
Ale 3mam kciuki za przegląd, jak trafisz na normalnego gościa to przejdzie, a jak na typa co szuka szybkiej gotówki (łapówa) lub źle mu w życiu to zapyta o atest lampy bądź coś mu się nie spodoba...