Zgodnie z przeznaczeniem Władowałem się raz do takiej małej rzeczki, woda lała się do środka ale Uaz wyszedł Przydały by się ruskie kostki, blokada mostu i parę worków piasku na pace. Wiesz co, praktycznie nie ma przy nim co robić. Kosmetyka raczej. Dostał antenki, na końcach czerwone diody - rybacy nad jeziorskiem zmykają w krzaki, myśląc że to straż wodna Jutro wrzucę aktualne, lepsze foty. Lansik bez plandeki i szyb?
ja mam swojego od 2004 roku, w miedzyczasie zdążyłem wymienić chyba wszystko, do ostatniej śrubki rozebrałem gada, ale byłem nim na ukrainie, z 7tys km tam zrobilismy, a od tego czasu też zdarzyło się kilkanaście pikników, rajdów etc organizować
ulubione auto w rodzinie.. aktualnie jeżdże z przednią szybą do góry i z plandeką ale bez nadstawek z szybami
ps. jak coś mam stare kostki do wykończenia w garażu ale jedna wytarła sie na jajo po naprawie.. wiem że ty mechaniczny guru ale jakby coś służe pomocą.. (tylko silnik mam od sprintera )
_________________ SV 650N k4
27 cze 2012, o 22:27
wiśnia
rowerzysta
Moto: SV1000S 2003
Re: Nasze puszki
A ja, z racji srebrnej SV, zanabyłem szarografitowe Subaru WRX 2.0 wersja uzytkowa, bo kombi Obecnie 315 km, co daje niesamowitą frajdę, a zimą ukłucie zazdrości wśród ślizgających i brodzących w śniegu ale nawet z ta mocą nie objadę zwykłej 500... chyba, że z launch-control
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Gratulacje fajnego sprzęta, pokaż foty.
lasooch napisał(a):
Coś zdrowo dłubany musiał być ten wrx by dojść do 315km... Która to generacja?
Dołączam się do pytania ;-) No i jak skrzynia, wymieniona już na STi-ową? :-)
29 lip 2012, o 23:30
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
fajnie się musi zasuwać takim subarem!... i ja właśnie z racji powrotu do domu pobrałem okazyjnie pojazd użytkowy ... niemalże zabytkowe, 124 300TE 4matic - pikne kombi od bardzo ciekawego właściciela jak się okazało (pan ze zdjęcia http://www.legendsracing.co.uk/aboutleg ... ettheteam/) , a auto ma niezłą historię i 88 tysięcy km najechane!! przy okazji pooglądałem nieeeezłe sprzęty ... pantera, ALPINA 110, Ferrari F40, ferrari śiakieś staaare, astony stare martiny, talbot z 48-ego, wyścigówki stare F1 i td itp...... samochody cacuszka po prostu, na wysoki połysk... aż z wrażenia porzuciłem plecak z sałatą i poszedłem je oglądać ...
Moto: lyter w owiewce
Dziś w godzinach późnopopłudniowych nabyłem drogą kupna Mercedesa C 36 AMG z 96r w niemal pełnej opcji. Jak ktoś wie co to się oznacza to pochyli czoło, jak nie wie to powie że starego kapcia kupiłem. Z danych technicznych dla laików: silnik R6 3606 cm sześc. 280 KM 385 Nm 5,7s do 100km/h napęd na tył z odłączanym ASR Sorki, musiałem się pochwalić, niecodziennie kupuje się takie cuda. Miał być docelowo C 43 AMG ele kupno tego auta to jak wygrana 6ki w totka.
_________________ Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej
6 sie 2012, o 23:46
Bidi
motorowerzysta
Moto: SV 650N K8
El Grande napisał(a):
Dziś w godzinach późnopopłudniowych nabyłem drogą kupna Mercedesa C 36 AMG z 96r w niemal pełnej opcji. Jak ktoś wie co to się oznacza to pochyli czoło, jak nie wie to powie że starego kapcia kupiłem. Z danych technicznych dla laików: silnik R6 3606 cm sześc. 280 KM 385 Nm 5,7s do 100km/h napęd na tył z odłączanym ASR Sorki, musiałem się pochwalić, niecodziennie kupuje się takie cuda. Miał być docelowo C 43 AMG ele kupno tego auta to jak wygrana 6ki w totka.
ile takie cacko?? cena na PW jak cos mozna , i czekam na zdjęcia
El Grande napisał(a):
Fajny dupowóz :-)
7 sie 2012, o 13:11
DeSpot
motocyklista
Dołączył(a): 10 lis 2011, o 14:30 Posty: 146 Lokalizacja: Warszawa WY
Moto: TL 1000 S
Smoook! ale kuców deko ma
_________________ hulaj dusza piekła nie ma!!! http://www.facebook.com/DirtyDeedsTattoo
A czy ja mówiłem że ma coś ze sportem związanego? Moja gablota też nie jest sportowa, mało kiedy rozpędzam się więcej niż 120km/h bo wtedy traci się przyjemność jazdy takim samochodem Najlepiej to puszcza się taki kawałeczek i 60km/h w ciemnych okularach, a w tle bulgocze mi tam ta widlasta 6stka:
_________________ SVNERWUS
7 sie 2012, o 13:51
El Grande
SV Rider
Razor napisał(a):
Spalanie? 20l? Gaz tam masz?
Zdziwisz się ale przy normalnej jeździe nie przekracza 12-13l. Tyle, że takim bolidem nie da się normalnie jeździć. Gazu jeszcze nie ma, po wakacjach umontuję. Jutro go przyprowadzę do domu to coś więcej będę mógł powiedzieć. Fajną masz brykę Razor, mocno rozważałem zakup podobnego ale ostatecznie padło na Merca. Ściągnę z tylnej klapy napis C 36 i nakleję z obecnego C 180. Miny "szypkich i fściekłych" w E36 316/318 oraz w Civicach będą bezcenne
7 sie 2012, o 18:27
skwaro
SV Rider
El Grande napisał(a):
Ściągnę z tylnej klapy napis C 36 i nakleję z obecnego C 180. Miny "szypkich i fściekłych" w E36 316/318 oraz w Civicach będą bezcenne
Hehe, ale czasem się można zdziwić, pamiętam minę gościa w Civicu z 200 konnym silnikiem pod maską a 1.4 na klapie jak na mnie trafił. Na mojej preli jest znaczek 2.0 i myślał że to ja się zdziwię jak mnie 1.4 objedzie
No mój też tak przy normalnej jeździe pali ok 12l, ale jak się depnie to 20 też może Też gaz do niego założę, ale gdzieś na jesieni dopiero. U mnie jest 2.5 V6 24v, 280KM może nie ma ale całkiem ładnie też przyspiesza
Szkoda że nie masz tam V8ki, pięknie chodzą takie silniki Mercedesa... żadna BMKa sie nie umywa przy tym
_________________ SVNERWUS
7 sie 2012, o 19:29
El Grande
SV Rider
Na celowniku było też W210 (tzn. okular 1 generacji) E430 ale to nie AMG więc sobie odpuściłem. A niestety jak pisałem jeżdżące C 43 AMG jest nieosiągalne i zostałem przy C 36 AMG. Jak na razie nie żałuję, zobaczymy czy to samo powiem jak przetrzyma zimę. Może na kolejny zlot nim przyjadę? A może zorganizujemy zlot SV w puszkach? Z tego co się orientuję to mamy kilka oryginalnych bryczek na forum.
7 sie 2012, o 20:53
skwaro
SV Rider
El Grande napisał(a):
A może zorganizujemy zlot SV w puszkach? Z tego co się orientuję to mamy kilka oryginalnych bryczek na forum.
Na zlot aut tydzień temu pojechałem na moto to na zlot moto mogę autem :-)