Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Polecani sprzedawcy na forum
Autor |
Wiadomość |
Staniol
SV Rider
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 22:09 Posty: 380 Lokalizacja: Zabrze
Moto: SV 650S 2003r.
|
Polecani sprzedawcy na forum
Jako,że było już ostrzeżenie przed jedną forumowiczką (nie oceniam,pomóc poszkodowanej także nie mogę,więc gadka zbędna) pomyślałem,że możemy wyrażać opinię o forumowiczach od których coś kupowaliśmy. Więc zacznę:
- Maik Kupiłem od niego mocowanie tablicy rejestracyjnej.Wszystko ładnie pięknie.Dobrze zabezpieczone itp.
- acinr_PL sety,podnóżki,dźwignie.Pomimo tego,że jest za granicą ogarnął temat i wszystko pięknie.Cena także na duży plus.Po za tym chyba nocował u mnie pod drzwiami odkąd napisałem,że jestem zainteresowany,bo dograliśmy sprawę wczoraj ok 12-13,a dziś o 11 miałem już paczkę.Wszystko dobrze zabezpieczone i zgodne z opisem.
|
16 kwi 2013, o 15:01 |
|
|
SHVAYA
motocyklista
Dołączył(a): 4 cze 2010, o 14:19 Posty: 198 Lokalizacja: Piła/Poznań
Moto: SV650S K9
|
Re: Polecani sprzedawcy na forum
Nic odkrywczego nie napiszę, ale:
- lasooch Zajebiste crashpady, dobry kontakt, wysyłka na czas, wszystkie elementy potrzebne do montażu są w zestawie itd.
- Opal Kupiłem jego fender eliminatora, dobra intrukcja montażu, znów wszystkie elementy w zestawie, cena trochę wygórowana jak na taki element, ale to i tak tylko połowa ceny markowego produktu, żadnych problemów z przesyłką itd.
_________________ SV650S K9
|
16 kwi 2013, o 20:30 |
|
|
Daug
SV Rider
Moto: FZ1 2008 Naked
|
- Opal Również polecam eliminator od Opala. Troszkę to trwało ale toż to rzemieślniczy element a nie fabryczny.
|
16 kwi 2013, o 21:12 |
|
|
Arek1
SV Rider
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
|
- Lasooch - crashpady - KAMILLO123 - klocki hamulcowe Obie transakcje na najwyższym poziomie. Szczerze polecam wymiany handlowe z w/w Panami.
_________________ www.poomoc.pl
|
16 kwi 2013, o 22:06 |
|
|
Drobny
SV Rider
Dołączył(a): 20 mar 2012, o 12:58 Posty: 362 Lokalizacja: WOS :)
Moto: Tymczasowo brak
|
Ja od siebie dorzucę klamki od Montany...opal oczywiście tez dorzucił się do całokształtu mojej SV.
|
16 kwi 2013, o 22:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|