Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
cyrulik
SV Rider
Moto: SV650S K6
|
Życzenia świąteczne 2010
Dostałem dziś takie oto życzenia, więc podzielę się nimi z wami :-) Myślę że dobrze oddają ducha nadchodzących świat:
IRLANDZKIE ŻYCZENIA Wszystkiego dobrego!!! Nazywał się Fleming i był biednym szkockim farmerem. Pewnego dnia, gdy ciężko pracował w polu usłyszał wołanie o pomoc dobiegające z pobliskich bagien. Pobiegł tam i znalazł przestraszonego chłopca, którego uratował od śmierci.
Następnego dnia przed dom farmera zajechał powóz, z którego wysiadł elegancki gentleman, który przedstawił się jako ojciec uratowanego chłopca. Powiedział do farmera, ze chce mu zapłacić za uratowanie syna. Farmer odrzekł, ze zapłaty nie przyjmie gdyż uratował chłopca nie dla pieniędzy. W tym momencie do domu wszedł syn farmera Alexander. Czy to twój syn?- zapytał gentelman. Tak to mój syn.- odrzekł dumnie farmer. Mam ofertę dla ciebie. Opłacę naukę dla twojego syna tak, aby zdobył to samo wykształcenie jak mój syn. I jeśli chłopak jest taki jak jego ojciec, nie zmarnuje okazji i obaj będziemy z niego dumni.
I tak się stało. Syn farmera ukończył najlepsze szkoły i stał się znany na całym świecie, jako Sir Alexander Fleming, odkrywca penicyliny. Wiele lat później ten sam chłopiec, który został uratowany z bagien zachorował na zapalenie płuc. Co uratowało jego życie? Penicylina. Nazwisko chłopca: sir Winston Churchill.
Ktoś kiedyś powiedział: wszystko powraca... Pracuj tak jakbyś nie potrzebował pieniędzy. Kochaj tak jakby nikt nigdy ciebie nie zranił. Tańcz jakby nikt na ciebie nie patrzył. Śpiewaj jakby nikt cię nie słuchał. Żyj jakby był raj na ziemi.
Irlandzkie życzenie dla przyjaciela mówi: Niech zawsze będzie praca dla twoich rąk, Niech w twoim portfelu zawsze będzie moneta albo dwie, Niech zawsze świeci słońce w twoim oknie, Niech przyjaciel zawsze będzie przy tobie, Niech po każdym deszczu pojawia się tęcza, Niech Bóg napełni twe serce radością...
Pozdrawiam, CYRULIK
_________________ SV 650S K6 "Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
|
17 gru 2010, o 22:17 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
Re: Zyczenia świateczne 2010
Bajka jak bajka ale życzenia... jakieś takie - ładne, po prostu ładne, oryginalne i szczere. Podobują mi się. Tyle ode mnie, dobranoc.
|
18 gru 2010, o 23:03 |
|
|
pszczólka
SV Rider
Dołączył(a): 15 mar 2010, o 11:28 Posty: 1201 Lokalizacja: Kazuń Nowy
Moto: SV650S 2001
|
Życzenia Świąteczne
Lekkiego bagażu, V -Power za złotówkę i Shoei'a na główkę. Gumowych słupów, stuntu wygłupów, pogody słonecznej i drogi bezpiecznej. Wielu wojaży, spotkanych twarzy, winkli bez liku, mili na liczniku. Techniki Rossiego, miłości dnia każdego. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i zbliżającego się sezonu motocyklowego 2011, wszystkiego najlepszego życzę Ja, z rodzinką.
_________________ SV 650s '01 Queens of Roads
|
24 gru 2010, o 13:52 |
|
|
selisek
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:06 Posty: 673 Lokalizacja: Kraków/Kęty
|
Re: Życzenia świąteczne 2010
Ja dzisiaj dostałem takie życzenia i bardzo mi się spodobało, dlatego życzę wam tego samego: Niech każdy wczorajszy dzień będzie dla każdego z Was pomocą na przyszłość, dzisiejszy - czasem do tworzenia wielkich rzeczy, a jutrzejszy powodem do myślenia czym jeszcze możesz zachwycić świat. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
_________________ Suzuki SV 650 99' - niebieska
|
24 gru 2010, o 15:47 |
|
|
Opal
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:58 Posty: 475 Lokalizacja: Skierniewice
Moto: ...
|
Re: Życzenia Świąteczne
Niech sezon trwa 12 miesięcy, nawiń na koło 100 tysięcy, niech ci paliwo w baku chlupie, jazdy tyle aż Ci się zrobią odciski na dupie. Wesołych Świąt życzy wam wszystkim Opal :-)
_________________ One love, one passion - only motorcycles!
|
24 gru 2010, o 15:57 |
|
|
miskof
SV Rider
Dołączył(a): 8 mar 2010, o 23:24 Posty: 688 Lokalizacja: Warszawa
Moto: Honda - ADV350
|
Zawsze pełnego baku, dobrze wyprofilowanych zakrętów, gumowych drzew i myślących kierowców. Żebyśmy mogli jak najszybciej wsiąść na nasze maszyny i cieszyć się z pierwszych ciepłych dni przyszłego roku, życzy Miśkof!!
_________________ SV650S 2005r GG:58339
|
24 gru 2010, o 16:08 |
|
|
dziwny
motorowerzysta
Dołączył(a): 3 gru 2010, o 15:06 Posty: 61 Lokalizacja: Katowice
Moto: BMW F650GS Dakar S
|
Ja tam z rymami wymiękam, więc złożę po prostemu: WSZYSTKIM Wam wspaniałym SVkowiczom i forumowiczom zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt!! Dużo gadżetów do moto pod choinką, a tym, którzy sprzęta oczekują życzę aby pod choinką zmieściła się jakaś śliczna SV (oczywiście w skali 1:1 ) i noworocznie życzę nam wszystkim wielu wspólnych spotkań na trasie i nie tylko, abyśmy mieli wiele okazji wspólnie dzielić się naszą pasją. Wesołych Świąt i Do siego!! życzy Szymek.
_________________ Life is a journey. Enjoy the ride!!
|
24 gru 2010, o 16:17 |
|
|
VjankuV
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:21 Posty: 783 Lokalizacja: Siecieborowice/Oława/Wrocław
|
Re: Życzenia świąteczne 2010
Wszystkim forumowiczom i ich rodzinom szczerze życzę wesołych Świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych czasem spędzonym z najbliższymi Oby w nadchodzącym nowym 2011 roku forum rosło w siłę przez zwiększającą się liczbę użytkowników i oby liczba ta ani razu się nie zmniejszyła. Jeszcze raz wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego nowego roku. (nowego roku piszę celowo z małych liter ponieważ życzenia składam na cały 2011 rok a nie tylko na pierwszy stycznia, który jest dniem pisanym z dużych liter- Nowy Rok). Uciekam uszka skończyć lepić
_________________ Suzuki SV 650 N 2000r. Janku bikes
|
24 gru 2010, o 16:26 |
|
|
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
Motocykolwego Nastroju, Na gumie podbojów, Stoppali w pionie, GSX-Ra w sezonie, Niech Wam paliwko w baku cały przyszły rok chlupie, Nie dawajcie do odciny na zimnym jadąc w grupie, Niech sezon trwa 12 miesięcy, Nawińcie na koło 14 tysięcy, Gwiazdki ALPINESTARSA z nieba I zrozumienia ludzi dla naszej pasji - tego nam najbardziej potrzeba Życzę Wam, Drodzy Przyjaciele, spokojnych i ciepłych świąt w rodzinnym gronie Michał S.
|
24 gru 2010, o 16:27 |
|
|
szydello
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:01 Posty: 712 Lokalizacja: W-wa Imielin, Międzyborów
Moto: 636 '03
|
Najlepszego.
_________________ była n k4
|
24 gru 2010, o 16:31 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
I ja dołączam się do życzeń, wszystkim forumowiczom życzę wesołych Świąt i mnóstwo motocyklowych prezentów pod choinką.
|
24 gru 2010, o 16:33 |
|
|
Yeby
SV Rider
Moto: czerwona strzała
|
Spokojnych, radosnych, wesołych świąt, zakrapianego sylwestra, i zabawy do białego rana. A w nowym roku szczęścia, pomyślności, pogody przez cały sezon i Wszystkiego dobrego Mateusz
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
SV 650 S K5
|
24 gru 2010, o 16:37 |
|
|
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
|
Wszystkiego najlepszego, nie ma co się rozpisywać
24 gru 2010, o 17:35 |
|
|
koki
SV Rider
Dołączył(a): 17 mar 2010, o 21:56 Posty: 463 Lokalizacja: KOL :D
Moto: SV 1000 SZ
|
Baku pełnego, mandatu żadnego, hamulców tarczowych, osiągów rekordowych, łańcuchow stalowych, wydechów przelotowych, ognia nad tlokiem wraz z nowym rokiem życzy koki
_________________ Suzuki SV 1000 SZ - lyter powrócił
|
24 gru 2010, o 18:16 |
|
|
Agi
SV Rider
Dołączył(a): 24 lip 2010, o 16:50 Posty: 1170 Lokalizacja: Łowicz
Moto: GS500f'04, SV650 SK5
|
Wesołych Świat Bożego Narodzenia, spędzonym w przyjemnej, rodzinnej atmosferze, hojnego Św. Mikołaja, który nikomu nie przyniesie rózgi . Zaś w nadchodzącym roku jak najszybszego rozpoczęcia sezonu [oraz jak najpóźniejszego jego zakończenia], super podróży i niezliczonych spotkań na trasie, bezawaryjności sprzęcików i by każdy kto jeszcze nie ma swojej SV'ki takową znalazł Wszystkiego Dobrego
_________________ Non quo sed quo modo
|
24 gru 2010, o 19:07 |
|
|
mat336
motocyklista
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 20:39 Posty: 232 Lokalizacja: Tarnów/Jasło
|
Wesołych dla wszystkich
_________________ Sv 650 Nka'00
|
24 gru 2010, o 19:51 |
|
|
Infi
Masterka ognisk
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
|
I ode mnie jeszcze w bonusie do wszelkich poprzednich życzeń, aby każdy kto tylko zechce dotarł na słynne już ognicho u Infi
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
|
24 gru 2010, o 21:48 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
Bez wierszyków, bez monologów, konkretnie : Wesołych Świąt, szampańskiego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku! życzy Sylwia
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
24 gru 2010, o 22:45 |
|
|
szewcu
motorowerzysta
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:00 Posty: 65 Lokalizacja: Konstancin-Jeziorna
Moto: Gsr600
|
Zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich.
|
24 gru 2010, o 23:23 |
|
|
kapel22
SV Rider
Dołączył(a): 3 sie 2010, o 01:17 Posty: 381 Lokalizacja: Elżbietów
Moto: Ruda SV1000S K3
|
Spokoju, odpoczynku, zdróweczka i motocyklowych prezentów
_________________ Ruda SV1000 S K3