Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 27 gru 2024, o 10:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Przyczepa motocyklowa - Warszawa 
Autor Wiadomość
motocyklista

Moto: SV 650N K7 (ex S'ka)
Post Przyczepa motocyklowa - Warszawa
Witam,
mam pytanko, może ktoś użyczyć przyczepkę do moto, lub która się nadaje do przewozu moto albo znacie może jakieś wypożyczalnie na terenie Warszawy, gdzie dysponują takim sprzętem. Muszę przewieźć moto na I przegląd (po sprowadzeniu) żeby móc go czym prędzej zarejestrować :D Sezon już tuż tuż a ja ciągle jeszcze nie zarejestrowałem sprzęta. Dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.

28 lut 2011, o 12:55
SV Rider

Moto: CBR600RR PC40
Post Re: Przyczepa motocyklowa - Warszawa
Na Szyszkowej masz wypożyczalnię przyczep, sprawdzona.
http://wypozyczalnia-przyczep.pl

28 lut 2011, o 13:09
SV Rider

BOGUCKI. WYPOŻYCZALNIA PRZYCZEP I BAGAŻNIKÓW
KORKOWA 146
04-549 WARSZAWA , MAZOWIECKIE

Telefon: 0226132674

28 lut 2011, o 13:18
SV Rider

Moto: SV650S'02/'04
Dla porównania, w Krakowie wypożyczałem przyczepkę za 30-50zł/doba (z taśmami). W każdej wypożyczalni powinni mieć przyczepki na 2-3motocykli. Nie Zapomnij wziąć taśm do mocowania, bo sama przyczepka to nie wszytko. I polecam coś przypiąć z tyłu przyczepki, to kobiety nie będą na niej parkować. Wiozłem kiedyś 2 osy i zostawało tak z metr pustej przyczepy. Na pierwszym lepszym skrzyżowaniu, przywaliła mi cekinowa panienka w Pick Upie bo z tego kolosa, to ona nie widziała wiele i myślała, że może dojechać pod same skutery :P

Obrazek

!!! SUZUKI SV650 & SV650S '99 to '08 - HAYNES SERVICE & REPAIR MANUAL - Download !!!

28 lut 2011, o 14:33
motocyklista

Dzięki za info, jakby ktoś potrzebował to podaje ceny:

Bartosz napisał(a):
BOGUCKI. WYPOŻYCZALNIA PRZYCZEP I BAGAŻNIKÓW
KORKOWA 146
04-549 WARSZAWA , MAZOWIECKIE
Telefon: 0226132674

za dobę - 30zł

skwaro napisał(a):
Na Szyszkowej masz wypożyczalnię przyczep, sprawdzona.
http://wypożyczalnia-przyczep.pl

za dobę - 40 zł z plandeką - 100zł

myślę że ceny są spoko :spoko:

28 lut 2011, o 15:52
motocyklista

Suzi Mua napisał(a):
.... I polecam coś przypiąć z tyłu przyczepki, to kobiety nie będą na niej parkować. Wiozłem kiedyś 2 osy i zostawało tak z metr pustej przyczepy. Na pierwszym lepszym skrzyżowaniu, przywaliła mi cekinowa panienka w Pick Upie bo z tego kolosa, to ona nie widziała wiele i myślała, że może dojechać pod same skutery :P

Kurde chyba wykrakałeś, wczoraj przeprowadzałem operację zabrania moto na I przegląd i po wszystkim jak już samą przyczepkę odwoziłem do wypożyczalni, jakiś koleś w Lexusie tym SUV'ie (nie pamiętam modelu) wjechał mi w nią. Twierdził że jej nie widział i że powinienem zachować większy odstęp :mlotek: a to przecież on mi w nią wjechał. Kurde co za ludzie siedzą w tych opasionych wozach i nic ich nie interesuje dookoła, najgorsze jest to, że człowiek uważa na drodze i się stara nic nie zahaczyć a tu wjedzie ci taki w d...pe :cenzura:
No nic najważniejsze że moto po przeglądzie i zaczynam rejestrację. Pozdro.

5 mar 2011, o 22:54
SV Rider

Moto: MT01
OT: :D Z waleniem w przyczepkę to chyba norma :D
Ja dostałem ciosa w bok kiedyś :D jechałem przez parking i zatrzymałem się, żeby wypuścić jakiegoś gościa. W tym samym czasie gość wsiadał do auta, które w momencie gdy stanąłem to zastawiłem. Kurna wsiadł włączył wsteczny i dzida w przyczepkę :D co za mosiądz. Nawet gapił się w jej kierunku idąc do auta i nic nie pomogło. Grunt, że się nie sadził.

5 mar 2011, o 23:05
SV Rider

No właśnie po to ostrzegałem :D Trzeba było przywiązać jakiegoś kija z czerwoną skarpetką, czy czapką mikołaja... :] Najważniejsze, że Lexus obity :) Się koleś nauczy jeździć, jak zabuli za zderzak.

Obrazek

!!! SUZUKI SV650 & SV650S '99 to '08 - HAYNES SERVICE & REPAIR MANUAL - Download !!!

6 mar 2011, o 00:45
erotoman-gawędziarz

Moto: SV 1000N 2004
DANEK napisał(a):
OT: :D Z waleniem w przyczepkę to chyba norma :D
Ja dostałem ciosa w bok kiedyś :D jechałem przez parking i zatrzymałem się, żeby wypuścić jakiegoś gościa. W tym samym czasie gość wsiadał do auta, które w momencie gdy stanąłem to zastawiłem. Kurna wsiadł włączył wsteczny i dzida w przyczepkę :D co za mosiądz. Nawet gapił się w jej kierunku idąc do auta i nic nie pomogło. Grunt, że się nie sadził.

Miałem podobnie :)
2 lata temu stanąłem przepisowo Ducato z dużą przyczepką wzdłuż parkingu (tak jak było narysowane miejsce dla dużych samochodów), a z prawej strony prostopadle były rozrysowane miejsca dla osobówek. Dziadek z babcią przyszli z zakupami, wsiedli do jakiegoś czerwonego, małego modelu Hujdaja (widać, że nowiutki egzemplarz), odpalili silnik, wsteczny i jeb w przyczepkę aż się przesunęła o pół metra :D
Siedzę z kolegą w tym ducato (tak walnęło że aż cały samochód się zabujał), wychodzimy (a dziadki siedzą w samochodzie), podchodzimy i dziadek mówi: jak gówniarzu stanąłeś?! A ja na to: tak pierniku jeden, jak mi na to znaki pozwalają!
Dziadek zrobił kwaśną minę i odjechał, a jego klapa od bagażnika wgnieciona do połowy i połamany zderzak :D Przyczepce nic :)

To to jeszcze nic, gorzej jak kiedyś jechałem naładowaną ciężarówką z Ryk do Dęblina (tam jest ładna droga) i wyprzedził mnie dziadek który zapomniał, że za jego siedzeniem ma jeszcze połowę samochodu i bagażnik. Jak minął linią swojego siedzenia mój przód to tak mnie ściął, że ledwo uniknąłem leżenia w rowie :/ (a z naprzeciwka nic nie jechało, więc nie musiał tak robić).

6 mar 2011, o 15:17
SV Rider

No na szczęście przyczepki mają to do siebie, że zazwyczaj nic im się nie dzieje podczas stłuczek :] Można z czystym sumieniem oddać do wypożyczalni.

Obrazek

6 mar 2011, o 18:26
motocyklista

Suzi Mua napisał(a):
No na szczęście przyczepki mają to do siebie, że zazwyczaj nic im się nie dzieje podczas stłuczek :] Można z czystym sumieniem oddać do wypożyczalni.

Dokładnie tak jest :->

7 mar 2011, o 10:09
SV Rider

Moto: sv650N
Post czy ma ktoś przyczepke na moto?? wawa
Witam może ktoś z Warszawki ma przyczepę do moto i wypożycza za jakąś rozsądną opłata. Chciałbym wypożyczyć przyczepę na weekend następny od środy do niedzieli. w wypożyczalni wyszło by 300 zł to mało opłacalne troszkę.

19 cze 2011, o 19:14
SV Rider

Post Re: czy ma ktoś przyczepke na moto?? wawa
viewtopic.php?f=19&t=2962&p=64997&hilit=przyczepa#p64997

Wszystko jest u nas na forum :)

19 cze 2011, o 21:00
Klonowy orator

Moto: nima :)
baad napisał(a):
Suzi Mua napisał(a):
.... I polecam coś przypiąć z tyłu przyczepki, to kobiety nie będą na niej parkować. Wiozłem kiedyś 2 osy i zostawało tak z metr pustej przyczepy. Na pierwszym lepszym skrzyżowaniu, przywaliła mi cekinowa panienka w Pick Upie bo z tego kolosa, to ona nie widziała wiele i myślała, że może dojechać pod same skutery :P

Kurde chyba wykrakałeś, wczoraj przeprowadzałem operację zabrania moto na I przegląd i po wszystkim jak już samą przyczepkę odwoziłem do wypożyczalni, jakiś koleś w Lexusie tym SUV'ie (nie pamiętam modelu) wjechał mi w nią. Twierdził że jej nie widział i że powinienem zachować większy odstęp :mlotek: a to przecież on mi w nią wjechał. Kurde co za ludzie siedzą w tych opasionych wozach i nic ich nie interesuje dookoła, najgorsze jest to, że człowiek uważa na drodze i się stara nic nie zahaczyć a tu wjedzie ci taki w d...pe :cenzura:
No nic najważniejsze że moto po przeglądzie i zaczynam rejestrację. Pozdro.

Mówił że Ty nie zachowałeś odstępu?? Chyba żarty sobie stroił. Miałem wysokiego SUV i nie wiem jak można nie zauważyć przyczepki. Chyba że patrzą tylko metr przed maskę nie zwracając na nic innego uwagi :hmm: .

28 cze 2011, o 22:51
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 14 ]