Słuchajcie, mam pytanie.
Chcę sobie wymienić rollgaz u siebie, bo parę lat temu założyłem podgrzewane manetki oxforda, a je trzeba przylepić klejem do rollgazu by się nie ślizgały. Oczywiście po roku użytkowania przekaźnik się sfajczył i manetki szlak trafił
Ostatnio zaczęła mi się wycierać guma z tych manetek - lepi się i brudzi strasznie - dlatego też założyłem ten temat.
Zły jestem na siebie, że nie kupiłem kiedy znalazłem ze 2 miesiące temu samej manetki (oczywiście zamiennika) do lytra, a teraz nie mogę wyszukać.
Pamiętam, że ta manetka pasuje do kilkunastu motocykli i nie tylko suzuki, ale też hondy i kawasaki. Pamiętam też, że manetka od 650tki nie pasuje do lytra - przynajmniej tak widziałem w opisie sprzedających tą część. Chciałem zapytać was czy to prawda, ponieważ na forum nie znalazłem informacji na ten temat, poza wzmianką że 650tka gaźnik i wtrysk mają inne.
Ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie mogę kupić taki zamiennik? Jak on się dokładnie nazywa, jaka firma go produkuje?
Widziałem tylko aukcję na allegro, gdzie jakiś sklep z Gdańska lub Gdyni (nie pamiętam) wrzucał swoje artykuły na allegro. Nawet na zdjęciu ten rollgaz wisiał na wieszaku sklepowym pomiędzy innymi podobnymi
Sprawdzam ostatnio allegro i inne serwisy i nie widzę podobnej rzeczy, dlatego pytam Was moje drogie Svkowicze
Ps. Jeżeli komuś leży i się kurzy orginalny używany rollgaz bez osprzętu (bo ten mi nie potrzebny) za normalne pieniądze, to niech da cynk
Edit:
znalazłem informację, że stara Hayka miała taką samą manetkę, gsx-r 750 96-99, bandit 600 00'-03', bandit 1200 97-00', tlr 1000, sx 650 99-02, gpz 250 00-01. Nie wiem co z sv 650 wtrysk.