Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Wgniecona chłodnica. Pytanie
Autor |
Wiadomość |
pm2z
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:59 Posty: 1840 Lokalizacja: skądinąd
Moto: PW50, CBR600, CR125
|
Re: Wgniecona chłodnica. Pytanie
Nowa, ale nie fabryczna - nówka z Suzuki kosztuje ponad 2kpln
_________________ Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie
|
28 gru 2010, o 19:00 |
|
|
grzesiek
motocyklista
Dołączył(a): 9 lip 2010, o 22:22 Posty: 177 Lokalizacja: Wieliczka/Podłęże
Moto: Z 750
|
Właśnie, plus koszty wysyłki
_________________ v-twin & v-tec
|
28 gru 2010, o 23:01 |
|
|
Yeby
SV Rider
Moto: czerwona strzała
|
Nic tylko kupić nową svalkę w salonie Suzuki rozebrać ją i sprzedać na części Nowa czasza do S-ki 03+++ 2600 zł.... Sprzedasz wszystkie plastiki, bak, lampę, stelaż, chłodnicę, wypełnienie i koszt motocykla się zwraca a gdzie silnik i rama jeszcze btw, pm2z na pewno chłodnica ponad 2k? Nie wydaję wam się że lakier od zbiornika jest troszkę jaśniejszy od czaszy? Być może to światło ale nie wykluczone, że moto malowane
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
SV 650 S K5
|
1 sty 2011, o 05:53 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
Wiem że był lewy bok malowany, bo moto był przewrócony. Jeszcze dziwniejsze jest to że moto jest z 2006r i ma przejechane, uwaga... 3600km Części ma wszystkie oryginalne i praktycznie zerowe zużycie. Możliwe że był malowany, ale czasza i bak podobno akurat nie były.
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
1 sty 2011, o 12:22 |
|
|
Yeby
SV Rider
Moto: czerwona strzała
|
Z przebiegiem to nigdy nic nie wiadomo, mój k5 a ma przejechane 24 tys. km i prosi się już o regulacje zaworów. Widać ślady (rysy, wgniotki itp.) na czaszy po tej przewrotce? Jak nie to raczej malowana czasza
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
SV 650 S K5
|
1 sty 2011, o 17:24 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
Z tego co wiem ona upadła jakoś na krawężnik że została wgnieciona chłodnica i plastik prawy się połamał. Nic poza tym się nie uszkodziło.
Zresztą wszystko się okaże jak pojadę zrobić przegląd. Na razie nie chce się martwić na zapas.
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
1 sty 2011, o 17:40 |
|
|
pm2z
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:59 Posty: 1840 Lokalizacja: skądinąd
Moto: PW50, CBR600, CR125
|
1-2 sezony temu pytałem w Suzuki w Wawie, gdzieś przy Prymasa chyba. Nie pamiętam dokładnie ile zawołali, ale myślę, że było to coś w granicach 2300-2700. Pomysł z kupnem nówki sztuki na części byłby dobry, gdyby nie to, że każdy normalny człowiek przy cenach części z ASO puka się w głowę i szuka używek (lub tzw. akcesoryjnych), a po tych cenach, to jednak ta nówka się nie zwróci
_________________ Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie
|
1 sty 2011, o 21:05 |
|
|