Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 10 sty 2025, o 19:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Woda w silniku. 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: SV 1000N 2004
Post Re: Woda w silniku.
A może oni by Ci przysłali przewody? :)

http://przewodystalowe.pl/cennik/

Fajny kolorek :)

9 cze 2014, o 18:33
SV Rider

Moto: SV 1000N 2004
MareX napisał(a):
A może oni by Ci przysłali przewody? :)

http://przewodystalowe.pl/cennik/

Fajny kolorek :)

W sumie teraz zauważyłem, że oni są ze Śmigla i Poznania, więc gdyby nie chciał to ja Ci mogę jakoś pomóc, gdyby była taka potrzeba :D

Sam na swojego posta odpowiadam :wtf:
A nic jeszcze nie piłem :hmm:

9 cze 2014, o 18:35
rowerzysta

Moto: sv650s 2004
Dzięki bardzo!!!! To co wiem to ta firma jest z Łodzi. Zamówiłem caly pakiet części z Polski ponieważ podstawowe pozycje jak bak, zamki, plastiki wychodzą 2 razy taniej niż z angileskich szrotów, pomimo tego że oni kupują je w Anglii (może dla tego że jestem detalistą)a po drugie dla tego koloru. Więc odrazu zamówiłem tam i drobincę, ceny podobne. Jak paczka przyszła to okazało się że paru pozycji brakowało jak panele pod siedzeniem i uchwyt licznika (co widać na zdjęciach), są to rzeczy bez których można się obejść więc przyślą je do moich rodziców w Polsce i odbiorę kiedy tam będę, inna sprawa jest z przewodem hamulcowym bez tego się nie obejdzie, więc jutro sprawdzę czy przy podniesionym przodzie nie naciągają się za mocno, jak tak to odwiedzę tutejsze szroty, a w przyszłości i tak pewnie kupię lepszej jakości.

9 cze 2014, o 21:05
rowerzysta

sorrki Marex zapędziłem się nie sprawdziłem linka który mi dałeś i myślałem że mowisz o kolesiach co przysłali mi części. Napisze do nich maila ale muszę spr wymiary jakię będą mi potrzebne, i jaki układ rozstawienia przewodów wybrać bo wiem że jest kilka opcji.

9 cze 2014, o 21:15
rowerzysta

Dziś zrobiłem pierwszą jazdę (kilka metrów, bo brak ubezpieczenia), wszystko jak narazie ok. Sprawdziłem ten przewód hamulcowy niby starcza, ale napewno go wymienie, prawdopodobnie na ten co Marex doradzał. A teraz to co głowę mi zaprząta: siedzisko kierowcy jakoś nie pasuje co widać na zdjęciach jechać się da ale skrzypi i odstaje, pewnie były jakieś różnice w rocznikach, pytanko czy da to się jakoś przerobić? Druga sprawa co koledzy myślą o zamocowaniu licznika na poprzeczce kierownicy , szczerze to mi się bardziej podoba niż oryginalne, ponieważ w moim przypadku wystawać będzie przed lampę. Trzeci mały problem gdzie powinien znajdować czujnik poziomy bo moj wisi na kablu i wciskam go pomiędzy bak a akumulator. Z góry dzięki z odpowiedzi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

10 cze 2014, o 20:49
motocyklista

Moto: SV650S K9
wygląda to jakbyś pomieszał części z wersji k3 i k4, ale nie chcę Cię w błąd wprowadzać

12 cze 2014, o 16:33
rowerzysta

Racja, to siedzenie jest z 2006 roku, wyczytałem na angielskim forum ze do k3 musi być wyłącznie siedzisko z 2003 roku, więc zacznę poszukiwania. Może ktoś ma jakaś inna koncepcje (jakaś przeróbka tego siedziska).

12 cze 2014, o 21:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3