Witam, nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie bądź źle przeszukałem forum, jak tak to przepraszam.
Problem polega na tym że podczas dłuższej przejażdżki zapala mi sie kontrolka F1 na przemian z temperaturą silnika, która nie jest nigdy większa niż 90stopni i wtedy moto chodzi na wyższych obrotach i nie chce z nich zejść.. a silnik nawet nie jest zagrzany, jakieś pomysły ?? z góry dziękuje za odpowiedź.
o ile dobrze pamietam to w sv1000 manual mowi ze jesli pali sie czerwona lampka + po lewej FI + FI na zmiane z temperatura to wskazuje na blad ukladu wtrysku
pojezdzilem troche wiecej i problem nie powstaje jak jade spokojnie ponizej 120km/h jak pojezdze troche ostrzej znowu zapala sie ta kontrolna naprzemian z temperatura, aczkolwiek nie jest ona nigdy wyzsza od 94 stopni.. ? nie mam pojecia o co chodzi bo wszystkie plyny byly wymianiane
6 maja 2017, o 18:01
KrzysPL
motocyklista
Dołączył(a): 9 lut 2014, o 17:41 Posty: 263 Lokalizacja: UK - Hemel Hempstead
Moto: SV650s K5
Re: Hmm, czemu sie zapala kontrolka F1 ??
Dopóki nie odczytasz kodu błędu, to nikt ci nie pomoże. Miedzy siedzeniem kierowcy a pasażera masz taką biała kostkę, trzeba zawrzeć w niej dwa piny i wyskoczy ci jaki masz kod błędu