Re: sv650 2000r puchną węże wody
Cena korka fajna, tylko w opisie (aukcyjnym) przedmiotu raz jest 0,9[Bar], raz 1,1[Bar] - chyba sam sprzedający nie do końca wie, co sprzedaje.
Dobrze, że udało Ci się znaleźć przyczynę zapowietrzania układu

Co do cen w ASO, to jeśli zerkniesz na cennik, to masz wiele pozycji z pierdółkami typu: śruba, pierścień Seger'a czy O-ring, gdzie masz cenę 4$. Taką chyba politykę cenową przyjęli jeśli chodzi o ceny minimalne. Jeśli znasz wymiary, to bez problemu dopasujesz zamiennik (inna sprawa, że zamiennik może kosztować dokładnie tyle samo, co oryginał zamawiany w ASO, vide ---> uszczelniacz wałka zębatki zdawczej: ORI: KOYO, zamiennik: Corteco (w InterCars) - oba w cenie ok. 40PLN. Czasem trzeba się naszukać (a i tak może nic z tego nie wyjść) i koniec końców i tak wyjdzie, że najlepiej w ASO. Ja się już na używanych (ORI) śrubach z Alle~ dwa razy naciąłem, od tamtej pory wolę ASO, bo nieraz to tylko pozorna oszczędność.
A co do chłodnicy: 350PLN za chłodnicę to dużo? ORI kosztuje ok. 1400PLN, tak samo zamiennik z Delkevic'a. Na AliE~ możesz dostać zamiennik za ~100$ i działa (wiem, bo jeżdżę z takim a używany ORI leży jako back'up).