Jak w temacie, gdzie w Białym tanio i dobrze zrobią synchro w gaźnikowej esfałie?
_________________ SV650N 2000r
7 mar 2010, o 21:22
Samoth1980
motorowerzysta
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:17 Posty: 73 Lokalizacja: Białystok
Re: synchro gaźników - Białystok
U Dzięcioła na doilidach... a jak nie to ja mogę Ci zrobić w wolnej chwili pamiętaj najlepiej synchro robić jak będzie ciepło teraz nic to nie da jak jest kolo zera
_________________ SV 650S 99' GG: 1322863 -------------------------------------------------------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka...
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:17 Posty: 73 Lokalizacja: Białystok
Re: synchro gaźników - Białystok
DaN napisał(a):
Na razie moto mam poza Białym, a synchro zamierzam robić po przeróbce tłumika Luzy zaworowe też byś dał radę sprawdzić? I jak się cenisz?
W SV jeszcze nie bawiłem się z luzami ale podobno proste to jest i za darmo mogę zrobić synchro... ja nie prowadzę warsztatu
A Moto-Garage? nie wiem co to a pracuje w Księżynie zajadę zobaczyć z ciekawości...
_________________ SV 650S 99' GG: 1322863 -------------------------------------------------------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka...
A kogo polecicie do sv na wtryskach? Romek nie lubi twinow zresztą ciężko się tam dopukać, u dzięcioła tylko gaźniki.. Adam w Nowodworcach? Coś bliżej? Dostałem wizytówkę jakiegoś Moto-Marcina na Maczka ale skąd się wziął kolo to nie mam pojęcia