Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Zacięcie się obrotomierza i zniknięcie cyferek na liczniku
Autor |
Wiadomość |
dominikszymanski
pieszy
Moto: Sv650s 2009
|
Zacięcie się obrotomierza i zniknięcie cyferek na liczniku
A więc tak wszystko ładnie działało, ale gdy dodałem gazu obrotomierz się zaciął na 5,5 tys rpm a takie info jak przebieg, prędkość, temperatura wszystko znikło. podświetlenie i kontrolki działają. Nie mam pojęcia co się stało. Jetem w tym nowy. Dodam że sv 650 k9 stała 3 msc nieodpalana.Co sprawdzić? lub jaka przyczyna? Z góry dziękuję za odp.
|
21 sie 2016, o 22:35 |
|
|
Jake
rowerzysta
Moto: sv650s k5
|
Re: Zacięcie się obrotomierza i zniknięcie cyferek na liczni
Witam! Mam ten sam problem! U mnie też nie działa kontrolka rezerwy paliwa. Tobie pewnie również, więc uważaj, bo ja sie o tym dowiedziałem na chyba ponadkilometrowym moście bez pobocza!... <nigdy nie zapomne>
Dowiedziałeś sie co to może być lub naprawiłeś?? Ja zetknąłem sie z takimi wzmiankami w internecie: - po pierwsze sprawdź bezpiecznik 'Signal' np. na test continuity albo podmień. Od razu sprawdź reszte bezpieczników. - przednia cewka - nie kontaktowało dobrze na cewce - stator - tak samo, niekontaktujące styki, ale nie wiem dokładnie gdzie - być może, gdzieś czytałem, że green connector mógł zawininć dzięki, pozdr
|
29 mar 2017, o 14:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|