Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 27 gru 2024, o 12:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Przednia zarowka pozycyjna nie dziala. 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: Sv 650 K8 Traveller
Post Przednia zarowka pozycyjna nie dziala.
Witam wszystkich forumowiczow. Dzisiaj rano w garazu odpalilem Suzi by szwagier mogl posluchac wydechu i nagle..... O zgrozo!!| Przednia pozycja nie dziala! I tak mysle, wymienic czy nie? W sumie jest zarowka halogenowa wiec po co mi pozycyjne..... no tak ale jak zostawie motocykl w nocy na pozycyjnych? Wiec zdejmuje reflektor i wymieniam zaroweczke, skladam wszystko i :cenzura: nie dziala!
Zarowka nowa, moze byc felerna ale rozbieram z powrotem i biore tester i podczas pomiaru widze ze brak masy... :cenzura:
Nie mam za duzo czasu bo klima mi padla w aucie i chcialbym to zrobic ale biore sie za sprawdzanie wiazki, wzdluz ramy na wysokosci polowy baku masa jest a z przodu juz nie, odwijam wiazke i jest :D kabelek w tym miejscu jest juz prawie calkiem urwany. By nie ryzykowac dalem nowy dluzszy przewod o tej samej srednicy i koszulke termo :spoko: Szwagier za ten czas przywiozl :piwo: :hug: i schodzi z Versyski jakis zdenerwowany :cenzura: wiec pytam w czym problem? On do mnie; Spojrz na motocykl.... ;( oslona chlodnicy i boczny plastik przy baku ladnie zjechane, oslupialem... kiedys byla moja :mylove: :mur: no ale szwagier w porzadku wiec zaczyna opowiadac - jak wracalem ze spozywczego to jakas menda mi zahamowala a ze bylo troche piachu na asfalcie to jak zlapalem za hamulec to walnalem o glebe, dobrze ze piwa sie nie potlukly.... no tak mysle, jak bysmy byli 4 butelki w plecy to bylby ladny problem, na szczescie nic sie nie stalo! :piwo:

9 kwi 2016, o 22:28
SV Rider

Moto: Kawasaki ZX-6R
Post Re: Przednia zarowka pozycyjna nie dziala.
Więcej kropek, mniej przecinków.

Obrazek

Moja [s]SV'ka[/s] Ninja

Obrazek

10 kwi 2016, o 00:05
SV Rider

Moto: Sv 650 K8 Traveller
Post Re: Przednia zarowka pozycyjna nie dziala.
Ja tu historię piszę a Ty mi o przecinakach i kropakach.

10 kwi 2016, o 14:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]