Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
instalacja elektryczna, brak swiatel, kierunki ciagle swieca
Autor |
Wiadomość |
Andy0178
pieszy
Dołączył(a): 3 wrz 2020, o 14:55 Posty: 7 Lokalizacja: Prague, CZ
Moto: SV650S 2005
|
instalacja elektryczna, brak swiatel, kierunki ciagle swieca
Witajcie
Dzis w trasie cos stalo mi sie z instalacja elektryczna, motocykl Suzuki SV650S 2005
obie kontrolki kierunkowskazow ciagle sie swieca, wszystkie 4 kierunkowskazy ciagla swieca, caly czas zapalona jest kontrolka swiatel dlugich
natomiast jest calkowity brak switel mijania i brak swiatel dlugich
swieca sie tylko postojowe jak przekrece kluczuk w pozycje P
motocykl odpala normalnie. klakson dziala
co sprawdzalem: bateria naladowana, bezpieczniki pod siedzeniem pasazera ok, kilka wymienilem (te od kierunkowaskazow) na nowe dla pewnosci glowny bezpiecznik 30A w porzadku zarowki wszystkie nowe wymienione 1 miesiac temu
widze ze na forum ludzie maja rozne objawy czasami mijania swieca a dlugie nie, czasami odwrotnie, czasami tylko kierunki nie dzialaja.
Ma ktos jakis pomysl co to moze byc w moim przypadku ?
|
11 paź 2020, o 15:51 |
|
|
komi
SV Rider
Dołączył(a): 20 kwi 2013, o 11:22 Posty: 1573 Lokalizacja: Wrocław<->Głuszyca
Moto: SV650S '2003
|
Re: instalacja elektryczna, brak swiatel, kierunki ciagle sw
Zerknij wątek obok ( viewtopic.php?f=24&t=23245). W zależności od tego, która para styków jest uszkodzona, możesz mieć różne objawy świecenia/nieświecenia. Ja bym tu zajrzał w pierwszej kolejności. To taki "mniejszy brat" dla "green connector problem" w SV
_________________ "Cholernie chciało mi się śmiać" Kurt Vonnegut jr
|
13 paź 2020, o 12:08 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|