Witam,
Poprzedni właściciel mojego SV wymyślił sobie, że podłączy kierunki pod światła pozycyjne zaś otwory zaślepi. I tak zrobił... na pierwszy rzut oka nic nie widać, ładnie zrobione na gładko pod klarem, z bliska wygląda jakby to była jakaś nalepka pod klarem, samo wgłębienie jest wypełnione takim jakby plastikowym zbiorniczkiem co widać od wewnątrz owiewki.
Chętnie zamieniłbym się na normalną owiewkę gdyby znalazł się jakiś fan takiego rozwiązania.Owiewka w kolorze.. srebrnym, ale którym? zabijcie nie wiem jak to stwierdzić.
Obawiam się jednak, że takowy fan nie znajdzie się zbyt szybko, a ja nie mam cierpliwości by czekać i latem trzymać wariata w garażu (a brak przeglądu
). Chcę wrócić do oryginalnych kierunków, nie lusterek, nie diud w pozycjach, nie kierunków przykręconych na patentach do chłodnicy. Będę ciąć! Chciałbym tylko dowiedzieć się w jaki sposób montuje się oryginalne kierunki w owiewce - czy są potrzebne jakieś adaptery? inne nieznane mi części? czy być może wystarczy tylko przykręcić srubką tą blaszkę od wewnętrznej strony owiewki? od wewnątrz widać tylko podłużny otwór o "szerokości" ok 0,5-1 cm
Pozdrawiam
Bartek