Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Małe-WIELKIE zmiany, czyli malowanie w środku sezonu ;)
Autor |
Wiadomość |
motocyklista_kr
motocyklista
Moto: Suzuki SV 650S 2004r
|
Re: Małe-WIELKIE zmiany, czyli malowanie w środku sezonu ;)
Ja po prostu się wkomponowalem w akcesoryjny licznik. A nad zestawieniem felgi nawet nie myślałem. Podejrzewam że nie będzie to proste i lepiej kupić fele dedykowana
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
_________________ Potrzebujesz opon do swojego motocykla? Nie wiesz które wybrać? Zapraszam do Moto-Tires! Doradzimy, poszukamy i na pewno się dogadamy!
https://www.facebook.com/MotoTiresOponyMotocyklowe/
|
18 cze 2014, o 16:50 |
|
|
motocyklista_kr
motocyklista
|
Nadszedł czas na ciąg dalszy opowieści...
Zawirowania w życiu i mnóstwo pomysłów na jego ciąg dalszy. Do tego bardzo mozolne odzyskiwanie zagubionych częśći od pewnej osoby. Wszystko to opóźniło budowę Mojego Maleństwa. Nie bylo jednak mowy o daniu sobie z tym spokoju - prace więc znów ruszyły!
Teoretycznie pracy zostało już całkiem niewiele. Trzeba było jednak sprawdzić, czy serce motocykla znów zacznie bić i... nie zaczęło Był to dla mnie wielki cios, lecz nie poddałem się - motocykl trafił na "blok operacyjny" Zaczęliśmy szukać przyczyny - po kilku dniach znaliśmy winowajcę --> ELEKTRYKA. Wiązka trafiła więc na rentgen, który trwał ładnych kilka tygodni. Przyczyna jednak została zlokalizowana i zneutralizowana! Pora więc na dalszy ciąg prac Poniżej coś, co może Wam dać wyobrażenie o pełnym wyglądzie Mojego Maleństwa LwG!
P.S. Wracając do sprawy z początku posta, a mianowicie "pomysłów na dalszy ciąg życia" - oto początek realizacji jednego z nich Już od marca (mam nadzieję ) nowy serwis ogumienia motocyklowego we Wrocławiu! Póki co w sprzedaży opony używane oraz wyważanie kół
_________________ Potrzebujesz opon do swojego motocykla? Nie wiesz które wybrać? Zapraszam do Moto-Tires! Doradzimy, poszukamy i na pewno się dogadamy!
|
23 sie 2014, o 09:57 |
|
|
joker69
SV Rider
Moto: Aprilia Shiver 750
|
Kilka tygodni minęło a zdjęć ostatecznego efektu nie ma (nie wspomnę już o zdjeciu obciętego bociana!) Pochwal się wynikiem prac !
_________________ SV 650N K5 Aprilia Shiver 2012
|
13 wrz 2014, o 21:43 |
|
|
motocyklista_kr
motocyklista
|
Człowiek by chciał a nie ma kiedy... Postaram się nadrobić po 20 września bo teraz mnie nie ma
|
13 wrz 2014, o 22:28 |
|
|
joker69
SV Rider
Moto: Aprilia Shiver 750
|
I jak idzie ?
_________________ SV 650N K5 Aprilia Shiver 2012
|
6 paź 2018, o 20:21 |
|
|