Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 18:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
[sprzedam] Sv 1oooS '03 
Autor Wiadomość
motocyklista

Moto: rsv 1000r tuono
Post [sprzedam] Sv 1oooS '03
Sprzedam "oczko w mojej głowie" czyli mojego kochanego tysionca :) Jestem drugim właścicielem w Polsce, kupione od osoby prywatnej (motocyklisty, który użytkował go prze 3 sezony). Moto posiadam od 3 sezonów, przejechałem ok. 10 tys. km, obecnie na liczniku ok 42 tys. km . Przed każdym sezonem w motocyklu wymieniany był olej, filtry, świece. Zaraz po kupnie został wykonany duży przegląd tj. wszelkie regulacje ( zawory + przepustnice ), oraz wymieniony kompletny zestaw napędowy. W po przednim sezonie kupiłem nowe opony ( metzeler sportec m3 ), zregenerowana pompa sprzęgła, wymieniony uszczelniacz w wysprzęgliku. W tym sezonie wymienione łańcuchy rozrządu ( robocizna wykonana przez Radzia z Motoklinik ), zregenerowana pompa wody ( gdy pisze to ogłoszenie praca wre u Radzia ;D ). Chyba tyle co do mechaniki, klocki spokojnie wystarcza jeszcze na ten sezon ( przód, tył prawie nowy ). Bak oklejony stompgrip'em, kolektory obandażowane,feder eliminator od opala, alarm patroline'a, przelotowe tłumiki ze stali nierdzewnej 8) Lakier w dobrym stanie (tylko dwie rysy na zbiorniku paliwa), moto czyste, zadbane. Motocykl użytkowany zgodnie z przeznaczeniem, gumy nie paliłem bo mnie to nie bawi, na koło nie dawałem bo nie umiem :o Moto opłacone do 10.06.2013, przegląd do 15.06.2013 :) Cena 11,0 tys. do małej negocjacji tel.601939987 ( dla zdecydowanych kilka gratisów ;) ) LWG :) :)
mały update : zapomniałem o crash padach LSL w kolorze motocykla i stalowym oplocie na przodzie B)
zdjęcia : http://www.bikepics.com/members/miszcz/03sv1000s/ , nowe zdjęcia B)
Wczoraj wymieniłem u Radza łożyska w przednim kole :) btw. NOWA CENA ;)

5 lip 2012, o 06:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]