Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 29 gru 2024, o 06:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Trudna decyzja... SV 650 N z 1999 roku na sprzedaż 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: średnia DRka
Post Trudna decyzja... SV 650 N z 1999 roku na sprzedaż
SPRZEDANA

Ponieważ SVka więcej stoi w garażu niż jeździ podjąłem trudną decyzję o sprzedaży. Doszedłem do wniosku, że na wsi większy pożytek będzie z enduro ;)

Kilka info o motocyklu: rok produkcji 1999, sprowadzony z Niemiec, w moich rękach od 4 lat. Jak ją kupiłem miała 28 000 km przebiegu, ja dołożyłem tylko 12 000 km. Oryginalny lakier. Podczas mojego użytkowania wymieniony napęd, opony (przód i tył), napinacz, regulator napięcia, olej w lagach, łożysko w tylnym kole, łożysko główki ramy. O płynach eksploatacyjnych i filtrach nie wspominam bo to chyba oczywiste, że wszystko robione o czasie. Nowemu właścicielowi dokładam filtr powietrza.

SVka jeszcze zanim ją nabyłem miała ślizg na lewą stronę. Efektem tego są drobne wgniecenia na baku, delikatnie starte zegary i przytarty crashpad. Ja z tym nic nie robiłem.

Jedyną rzeczą jaką będzie musiał zrobić nowy właściciel to wymiana tarczy/tarcz hamulcowych z przodu bo przy ostrym hamowaniu czuć „pulsowanie” przodu. Ja tak jeżdżę i mi zbytnio nie przeszkadza ale rzetelnie informuję…

Przegląd ważny do kwietnia 2013 a ubezpieczenie do maja 2013.

Cena 6000 zł ale rozważę wszystkie poważne oferty. Motocykl do obejrzenia w okolicy Nadarzyna albo na ognisku u Infi w nocy z piątku na sobotę ;) W razie pytań zapraszam na PW.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

25 lip 2012, o 19:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]