Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 29 gru 2024, o 06:48

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
sprzedam SV 650 2002 -> Gdynia 
Autor Wiadomość
motocyklista

Moto: SV650N 2002
Post sprzedam SV 650 2002 -> Gdynia
viewtopic.php?f=9&t=3320&view=unread#unread

Witam, większość info jest w galerii z tego co robiłem przy moto, oczywiście w tym sezonie olej itp ale nie ma się czym chwalić bo to normalne, moto w idealnym stanie technicznym, aaaa ma nowe lusterka "tuningowane" :P do moto dodaje wszystkie części jakie mi zostały w tym: stare lustra, błotnik z osłoną na łańcuch, stare mocowanie tablicy, stary wydech. Sprzedaje bo mam zamiar wyprowadzić się na swoje z kobitą a do tego potrzebna gotówka jak i brak garażu. Obecny przebieg to coś około 21tyś oczywiście w km. Przegląd i ubezpieczenie do marca/kwietnia. Sprzedaje teraz bo i tak mało co jeżdżę więc większość przebiegu który zrobiłem był w zeszłym sezonie. SV z roku 2002 co jest oczywiście wielkim plusem ponieważ jako jedyny posiada regulacje przedniego zawieszenia:P Opony stan idealny dunlopy - komplet to jakiś 1000zł , tłumik 1500zł, przerobienie mocowania tablicy też jakieś grosze, lusterka etc etc. Więc moto doinwestowany i wart tej ceny, jeśli ktoś uważa inaczej zapraszam na oględziny, a co do SV za 6000zł widziałem takich wiele i z dwoma takimi stałem w garażu, do regulowania zawory rozrząd łańcuszki napinacze etc. Nie latałem na kole, nie paliłem gumy itp głupich historii, moto nie leżał, jedzie prosto.

Cena to 8800zł z wydechem bez 8000zł

tel 790587044 śmiało dzwonić po info o każdej porze dnia i nocy bez obaw:) jakbym odrzucał rozmowę tzn że jestem w pracy i nie mogę właśnie gadać to napisać esa o treści SV czy coś to oddzwonię w wolniejszej chwili.

Pozdrawiam

8 sie 2012, o 09:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]