Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 30 gru 2024, o 21:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
suzuki sv650s SPRZEDAM 
Autor Wiadomość
motorowerzysta

Moto: sv650s
Post suzuki sv650s SPRZEDAM
witam,

sprawa wygląda następująco posiadam suzuki sv650s czerwona rok 2006 przebieg ok 30 tyś. moto od 3 sezonów u mnie jest sporo części akcesoryjnych ale i kilka wad, wady ogólnie kosmetyczne pęknięty delikatnie za dupek prawa strona pod siedzeniem ok 3 cm przytarta czacha z prawej strony i ułamana dzwignia chamlca tylniego stan silnika bardzo dobry motocykl serwisowany zawsze na koniec sezonu warsztacie motocyklowym (DEMCZUK MOTOCYKLE NOWY DWÓR MAZOWIECKI) wszyustko jest udokumętowane nie ma zadnej ściemy jeżdzę motocyklem ciągle nic się nie dzieje cena za moto ok 10500 ewentualnie jeszcze coś zejde mam już moto na następny sezon a ten poprostu chce sprzedać
kilka osób oglądało moto ale narzekają ze to właśnie kilka rzeczy jest do zrobienia ale nie mam zamiaru tego robić ponieważ jeśli to zrobię przyjedziecie i powiecie ze moto nie wiadomo po jakiej przygodzie a tak widać ze był slizg i co stało się podczas wywrotki.... niedługo wrzucę fotki tylko muszę zdobić lub wyślę na e-mail
zainteresowanych porsze o kontakt:
tel. 787-527-682

9 lis 2012, o 00:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]