Witam do sprzedania mam sv 650N 2001. Moto w moim posiadaniu od 2 lat, jestem 2 właścicielem w Polsce-- kraj pochodzenia Niemcy. W motorze wszystko wymieniałem na czas, motocykl oczywiście prosty i prowadzi się prawidłowo. Silnik, skrzynia, sprzęgło chodzi bardzo dobrze, napęd wymieniony w zeszłym roku jak i również klocki na przodzie oraz opona przód. W zeszłym sezonie wymieniłem regulator napięcia bo padł sv tak mają.
Sv-ka ma już swoje lata i nie obyło się bez przygód. Pierwsza ponoć w Niemczech ślizg na lewą stronę co tak naprawdę można wyczytać z motocykla, nikt tego nie naprawiał w każdym bądź razie nie zauważyłem by coś ktoś z tym robił. Efektem jest ślad na baku i przetarte sety, i spawana dźwignia zmiany biegów. Kolejna przygoda była już u mnie rok temu zaliczyłem glebę i ślady widać na kierunkowskazie który skleiłem, na klamce nie ma kulki, i przetarła się obudowa refraktora, tylna opona do wymiany. Na nitach od tarczy przód pokazała się rdza, kolejny minus to popękana tylna kanapa. Brak ciężarków kierownicy jeden mam gdzieś do wglądu ale po mojej przygodzie wykręciłem je bo się ten z prawej mocno skrzywił. Moja gleba była na prawą stronę.
Historie motocykla można prześledzić na forum i czytając można łatwo wywnioskować od kogo kupiłem sv-ke i jakie rzeczy się z nią działy . Motocykl nie malowany, w 99% oryginał.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do oględzin, telefonicznie odpowiem na każde pytanie proszę dzwonić po 16 nastej, jestem z Tarnowskich Gór. Motocykl mimo mankamentów opisanych polecam bo to dobra maszyna serce ma bardzo dobre . Oczywiście zgadzam się na sprawdzenie w każdym wybranym serwisie na koszt zainteresowanego. Dla kogoś od nas cena 300 pln w dół.
http://otomoto.pl/suzuki-sv-M3641383.htmlPozdrawiam
Mariusz