Siema,
do sprzedania jest SV 650N z 2001 roku przygotowany pod osobę o "dość skromnym" wzroście, dzięki obniżeniu go poprzez zamontowanie tzw. "dog-bones'ów" i opuszczenie na lagach amortyzatorów. Oczywiście w komplecie dodaję oryginalne dog-bones'y a powrót do oryginalnej wysokości maszyny to jakieś 15 minut roboty. Motocykl jest również zdławiony tak by Vałka nie była zbyt zrywna dla początkującego jeźdźca. Max prędkość to ok 120-130km/h. Powrót do oryginalnej mocy jest równie banalny ponieważ zdławienie polega na zastosowaniu zwężek na króćcach, więc wystarczy je zdemontować, wyregulować gaźniki i mamy full moc.
Motocykl ma zmieniony wydech na Remusa, podnóżki kierowcy, dwie kierownice - wysoka czarna szeroka oraz węższa chrom i niska, czarne manetki. Wiele konfiguracji daje możliwość dopasowania praktycznie dla każdego. Moto oczywiście wyposażone również w crash-pady
Moto ma nowy akumulator, olej+filtr, płyn hamulcowy itd. pełny serwis, odpala od pierwszego "cyknięcia".
z minusów to nie zdążyłam zmienić tylnej opony- a już trzeba
powód sprzedaży ? bajeczny
jestem w ciąży a szkoda by moto przez tak długi czas stało i się marnowało, a mąż ma swój
W związku z powyższym do sprzedania mam również:
kask AGV K-3 rozm. XS,
kombinezon skórzany Adrenaline RACEWOMAN rozm. S,
buty Sidi Vertigo Lei rozm. 38
rękawice itp itd pytać pytać jeszcze raz pytać
Dla poważnie zainteresowanych możliwość dowolnej konfiguracji wysokości zawieszenia czy mocy. Mogę zrobić zdjęcie każdego elementu jeżeli ktoś potrzebuje, więc śmiało pisać.
Co do ceny to liczymy sobie za to 7,500 zł. (dla forumowiczów oczywiście upust)
Motocykl sprzedaję z dodatkowymi dog-bones'ami i kierownicą. Dodatkowo posiadam do niego pokrowiec, blokadę na tarczę hamulcową (oczywiście czerwona
), tank baga także każdy rozsądnie negocjujący kupiec znajdzie co mu potrzeba
link do gumtree =>
http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-sk ... -496142126pozdrawiam.