Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 3 sty 2025, o 23:41

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
[S] Suzuki Sv 650s i 1000s 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: SV650S K3
Post [S] Suzuki Sv 650s i 1000s
Nie moje ale kolegi więc na prośbę umieszczam i polecam :)
Cytat:
"Mam do sprzedania dwie sv-ki jedna 650s a druga 1000s w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. Jak byś była zainteresowana bądz, ktoś z Twoich znajomych to daj znac wtedy wyślę Ci zdjęcia. Moto naprade godne uwagi i pewne w 100%. A więc tak obydwa motocykle są od mojej dziewczyny siostry i były to motocykle ich prywatne którymi jeździli w Anglii bo tam mieszkają na co dzień od 14 lat . Tysiączka należała do Bartka (jest to mąż siostry) i było to jego oczko w głowie, które dopieszczał w każdym calu. Lista modyfikacji i akcesoriów: panelowy filtr powietrza PIPERCROSS (nie trzeba wymieniać, tylko myć i nasączać specjalnym olejem do filtrów gąbkowych), wszystkie przewody chamulcowe i sprzęgła w oplocie stalowym, radialne pompy hamulca i sprzęgła - hamulce jak żyletki a sprzęgło jednym paluszkiem można jak się chce, hugger z włókna węglowego, tarcze hamulcowe BRAKING ze średnicą zwiększoną do 320mm, przednie zaciski radialne od GSXR 1000, lekkie koła od GSXR 1000, osłony chłodnic z nierdzewki, tłumiki z tytanu firmy BEOWULF, TRE - eliminator opóżnienia zapłonu, protektory R&G na ramie, widelcu i wahaczu. Zegary mają zainstalowaną białą tarczę podświetlaną na niebiesko nocą. Tylne kierunki LED zintegrowane z tylnym światłem. Przednie kierunki LED. Tylny amortyzator z GSXR 1000 ze sprężyną 400 funtów/cal - na polskie drogi polecałbym 350-360. Miała ona dwóch właścicieli pierwszym było Suzuki gdzie była motocyklem pokazowym, a później nabył ją Bart czyli mąż tej siostry.

Jeżeli chodzi o 650S jest to oryginał z 2005 roku. Jedyne mody to kufer GIVI, grzane łapy i crash pady. Natomiast jest super utrzymana i wszystko w oryginale.

Komóra do mnie 502 355 174
motocykle do obejrzenia w Kosumcach.
Wojtek Okrasa"

Litrowa, 2003 rok, miedziana, 13 000 zł http://allegro.pl/suzuki-sv1000sk3-i3319291378.html
Mała, 2005 rok, czarna, 9900 zł http://allegro.pl/suzuki-sv650sk4-i3329062051.html

Koniec cytatu :P jakby co to ewentualnie pikujecie tez do mnie.
Pozdro
Bambi

16 cze 2013, o 20:03
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]