SV650S Żółta strzała z Krakowa,na wydanie gotowa - SPRZEDANA
Witam, mam do sprzedania swoja SVkę, którą przelatałem 4 sezony po małopolsce. Link do otomoto poniżej, opis tak na zaś, też tu wrzucam. Myślę, że jak ne w tym o w przyszłym sezonie przyjdzie pora na jakiegoś większego turystyka, zależnie od funduszy
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: 512089258. Co do ceny, to myślę, że z forumowiczami się dogadamy, więc proszę się bardzo tą z otomoto nie sugerować. Ciężko się z maszyną rozstać, więc liczę na to, że klient się wcale nie znajdzie
http://otomoto.pl/suzuki-sv-sv650s-M3953147.htmlSprzedam Suzuki SV650S Model 2002 (produkcja 2003, rejestracja 2003 Niemcy). Sprowadzony do Polski w 2009, sprawny, bezwypadkowy, w ciągłej eksploatacji. Nie wymaga wkładu finansowego.
Motocykl, nie jeżdżony na kole, nie katowany, zadbany, regularnie serwisowany, użytkowany turystycznie oraz jako środek transportu w mieście. Posiadam wszystkie rachunki na benzynę, serwis itd.
Pierwsza rejestracja 26.03.2003, w Polsce 23.06.2009
Kolejne badanie techniczne 24.06.2014, ubezpieczenie w PZU do 21.06.2014
Opony Pirelli Diablo Strada z przebiegiem 10000km
2 kluczyki, karta pojazdu, komplet instrukcji, apteczka, oryginalny zestaw narzędzi, zestaw do synchronizacji gaźników,
Oryginalny lakier, nie przemalowywany,
Nowy akumulator wymieniony w 2012
Kufer Kappa 48 z oparciem i oświetleniem LED, oryginalny stelaż Givi, aluminiowa płyta
Podstawki garażowe
Przewody hamulcowe Hel w stalowym oplocie
GPS Garmin Nuvi 760 z uchwytem i ładowarką,
Gniazdo zapalniczki do GPS pod owiewką
Xenon Philips H1 z przetwornicą slim na lampie pozycyjnej. Można rozłączyć i włożyć zwykłą żarówkę
Podgrzewane manetki
Pełny zbiornik paliwa na start
Książka serwisowa Haynes SV650 w grubej oprawie
Aluminiowe crash pady
Kompresor Slime oraz zestaw naprawczy koła
Oryginalny bagster na zbiorniku paliwa
Akcesoryjny tylny błotnik oraz oryginalna osłona łańcucha
Blokada koła i łańcuch stalowy do przypięcia motocykla
Kompletny zestaw obniżający zawieszenie tylne dog bones
Trochę drobiazgów i płynów eksploatacyjnych
Możliwa wizyta w serwisie, w celu potwierdzenia stanu technicznego
Motocykl sprowadzony z zatartą panewką wału korbowego. Silnik przełożony po zakupie w serwisie Wilcza Garage w Krakowie na silnik z wersji wtryskowej z 2004 roku z chłodnicą oleju 2000zł+450zł wymiana. Przebieg nowego silnika, w momencie wymiany 14000km dodać aktualny stan licznika 28000km odjąć 6400km przebiegu z licznika w momencie wymiany, czyli 35600km realnego przebiegu. Wszystko potwierdzone rachunkami. W serwisie, można zasięgnąć informacji na temat motocykla
Nowe łożyska główki ramy SKF wałeczkowe oraz nowe łożyska przedniego koła
Wymienione uszczelniacze przedniego widelca i olej Fuchs
Następna regulacja zaworów za 20 000km
Świece zapłonowe NGK CR8EIX
Wymienione dysze gaźnikowe: główne i wolnych obrotów, uszczelki, zaworki iglicowe, siteczka, całe gaźniki umyte w myjce ultradźwiękowej
Link do motostat pod moim opisem: ID22414