Witam,
Sprzedam Suzuki SV1000s, kolor niebieski.
Jest to prawdziwa perełka, przebieg nie całe 15 000!
Jestem drugim właścicielem (prawdziwie, realnie, niezaprzeczalnie, nie drugim w kraju, za granicą, na kontynencie). Rocznik 2007, zakup i pierwsza rejestracja 2008r.
Motocykl kupiony był przez pierwszego właściciela u dystrybutora w Polsce, mało jeżdżony przez ten okres, odkupiłem go w tym roku (19.06.2014) z przebiegiem 9500km (ostatni przegląd robiony przez poprzedniego właściciela był w 2012 roku przy przebiegu 9200 - wlepka z Olek motocykle pod kanapą).
Ostatni przegląd robiony był przeze mnie w sierpniu przy przebiegu 12 300km w ASO Suzuki Pol-Motors (f-ra do wglądu).
W motocyklu wymieniłem z marszu seryjne gumy (jeszcze mięso było, ale nie lubię jeździć na starych oponach) na Pirelli Diablo Strada, klamki na łamane złote, oraz wymieniłem standardowe mocowanie tablicy na krótkie firmy Barracuda.
Moto nigdy nie miało żadnego szlifa, posiada oryginalny lakier, serducho jak dzwon, prowadzi się z chirurgiczną precyzją.
Poprzedni właściciel zaraz po zakupie sprowadził z włoch oryginalne kominy Leo Vince, chyba nie trzeba podkreślać co robią z dźwiękiem silnika w tym motocyklu.
Całą historię od momentu zakupu posiadam uwiecznioną na fotografiach do wglądu dla chętnego, części oryginalne wymienione przeze mnie oddaje kupującemu. Niestety nie posiadam oryginalnych kominów ponieważ w ferworze walki i ekscytacji z zakupu motocykla po prostu zapomniałem je spakować do bagażnika, zostały u poprzedniego właściciela. Mi szczególnie na nich nie zależało, ale jak kupującemu będzie to niezbędne to mogę się zorientować czy jeszcze jest jakaś szansa na ich odzyskanie.
Podsumowując:
-przebieg <15 000km;
-rok prod. 2007;
-pierwsza rej. 2008;
-kolor niebieski;
-2gi właściciel;
-kpl. dokumentów potwierdzających stan i przebieg motocykla;
-kominy Leo Vince;
-świeże opony Pirelli Diablo Strada;
-dodatki (mocowanie tablicy, crash pady, łamane złote klamki, podkładki poszerzające mocowanie lusterek);
Cena to
15 000 PLN, możliwa nie wielka negocjacja.
Sprzedaję ponieważ jeżdżę głównie po mieście na co dzień i stwierdziłem że zbędna mi jest taka nadwyżka mocy, mimo że moto daje naprawdę dużo frajdy z jazdy i jest relatywnie łatwa w opanowaniu i prowadzeniu. Zapatrzyłem się na VT750s i taki będzie następny zakup.
Zdjęcia w pełnej rozdzielczości do obejrzenia tu --->
http://www.bikepics.com/members/JeGanG/07sv1000s/Pierwsze 2 zdj. z dnia zakupu.
Kontakt:
507 634 048Moto do wglądu na terenie Wrocławia.
Pozdrawiam, Rafał.