Sprzedam motocykl Suzuki SV650S z roku 2004, modelowo jest to 2005 już na czarnej ramie.
Motocykl posiadam od października 2011 roku. Od razu po zakupie dostał nowy napęd DID z zębatkami JT, nowe OEM manetki, łożyska przedniego koła, a silnik miał sprawdzane luzy zaworowe i synchro przepustnic.
Lipiec 2012 wymiana uszczelniaczy i oleju w lagach ( 15W troszkę gęstszy niż fabrycznie )
Przed sezonem 2013 wiosną: nowe opony Pirelli Angel ST, przewody w stalowym oplocie, filtr powietrza KN, świece NGK.
Marzec 2014 nowy akumulator warty
Olej wymieniany co roku jesienią, płyn hamulcowy wymieniany przed każdym sezonem.
SVka posiada:
- akcesoryjne mocowanie tablicy rejestracyjnej
- ledowe kierunkowskazy
- akcesoryjne krótkie klamki sprzęgła i hamulca z regulacja
- crash pady
- akcesoryjny "pług"
- zaciski z litra ( 4 tłoczki )
- przewody hamulcowe w stalowym oplocie przód
- tłumik Scorpion z dorobionym db killerem ( ~94 dB )
- akcesoryjna niebieska szyba przednia
Motocykl za mojego posiadania nie miał nawet parkingówki, jednak przeszłość ma jakąś na pewno, można doszukać się śladów małego szlifu.
Uwaga motocykl posiada przebieg ~53 tyś km, nie jeździł nim starszy pan, nie stał w szopie przez 10 lat jak większość z allegro ze śmiesznymi przebiegami.
Osobiście malowałem cały motocykl, głownie dlatego że lakier nie był już zbyt estetyczny. Mam dokumentację zdjęciową i myk z gazetą w celu potwierdzenia że motocykl nie wpadł pod tira
Po całej operacji nie naklejałem nawet oznaczeń-naklejek. Cicho-ciemny bardziej mi sie podobał. Minusem jest jakiś "babol" który wyszedł mi na baku -średnica 1 cm.
Motocykl na chwilę obecna nie wymaga wkładu finansowego. Jednak trzeba pomyśleć o nowym zestawie napędowym ( nowe zębatki JT mam, dokładam - trzeba dokupić tylko łańcuch ). Opony maja 10 tyś km, przednia "igła", tył środek 60%, boki kilka razy domknięte. Klocki hamulcowe jakieś spieki, jeszcze pojeżdżą.
Jazda testowa po wyłożeniu gotówki na stół.
Temat o niej:
viewtopic.php?f=9&t=5304&start=60Cena : 9000 do negocjacji
edit : nowa cena