Dobra, będzie na wesoło. Pewnie niektórzy wiedzą że ściągam do Polski a że zepsułem vana na amen i nie moge pojechac kilkoma motocyklami na raz to sprzedam Suzę
-musi pójsc w dobre ręce i dlatego tutaj mecze posta.
Model SV 650 SK1 z roku 2000. Pali na dotyk panie odkad ja posiadam. Ma zdaje się nalatane coś koło 35 tys mil, dokładnie nie pamiętam bo zime przestała w pakamerze. Sprawdę.
Ma nówki opony, kietę DID-a z jakim 1000-cem mil na koncie, debilny tłumik G-force z którego chyba bebechy wyleciały lekko.
Jezeli jakis forumowicz zechce to wymienie oleum i ogólnie ogarnę żeby przeleciała na kołach do PL.
Ponieważ nie chce mnie się załatwiac transportu i najlepiej będzie jak kupiec przyleci se jakim wizarem do mnie, wyciagnie se ją na drogę i pojedzie. Jakiś kask mogę dać w bonusie (ale nie z tych droższych)
Ja startuję do PL na dwóch kołach ma się rozumieć 6-go maja tak żeby w eurorurę wjechac nad ranem. Potem na obiadek do mamy i dzień przerwy w Niemczech a w niedzielę ciagne smugę dalej już > nie ma zmiłuj< Bo do rodzinnych stron mam 1500 kilosów. Aże będę jechac ślimakiem NTV to wiadomo że szybciej jak jakie 150-160 jechac nie bedę. Tak więc jak to mocno wystraszony będzie to może mi towarzyszyć.
Ogólnie motór ma kijowo pomalowane plastiki> moja robota
Ale że coś ściemniam ze stanem silnika czy cóś i że boję się czy ona da radę dokulac do PL to oczywiście nawet opcji nie ma takiej.
Pewnym tego motocykla bardziej niz stanu swojego konta w banku. Własnie sms-a dostałem że proszą o kontakt. Znaczy chyba ch..... lekko jest
Nic z niego nie kapie, na lagach nowe uszczelniacze, nowy olejek wlany itd...... Moto nie potrzebuje trzymania za kierę bo jak jej nie przeszkadzac to jedzie prosto i nic się w niej nie trzęśie ani nie odpadnie. A jeszcze nowy akumulator jest a regulator pewno zdechnie niedługo jak każdy innych chiński który był poprzednio. Ma światełka HID lekko nap... po oczach. Może warto wsadzić zwykłe żarówki na droge żeby sie kto nie przysapał. Ma filtr K&N ale jak komu zależy to pszukam nówke standardową. gdzies ją mam