Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 27 gru 2024, o 08:43

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
[NIEAKTUALNE] Suzuki SV650S '02 
Autor Wiadomość
rowerzysta

Moto: Srebrna Strzała K2
Post [NIEAKTUALNE] Suzuki SV650S '02
Nieaktualne. Sprzedany. Post do usunięcia.

Jak w temacie. Kolor srebrny. W kraju od 6 lat. Jestem drugim właścicielem. W ciągu ostatnich dwóch lat dostał nowe opony, nowe tarcze na przód, nowy łańcuch napędowy i kompletny serwis przedniego zawieszenia z łożyskiem główki ramy. Reszta (czyli oleje, filtry, etc.) była wymieniana standardowo. Mechanicznie 100% sprawny. Wizualnie nadgryziony zębem czasu ;) tzn. owiewki już trochę zmatowiałe i porysowane (nie mylić z popękanymi i klejonymi), gdzieś pewnie brakuje śrubki lub opaski - jak to w kilkunastoletnim sprzęcie. Kupiłem jako tanią alternatywę do kręcenia się po Wawie i okolicy na ten sezon, ale właśnie finalizuję duży kontrakt więc będzie kasa na nowy sprzęt. Cena : 4900 PLN . Cena jest do małej negocjacji. Małej oznacza, że za 4000 PLN nie sprzedam. Niech stoi - jeść nie woła :) Nie interesuje mnie żadna zamiana - chyba że masz T300 '96 w kolorze czarnym i 6-biegową skrzynią :) Więcej info na PRV.

6 lip 2016, o 10:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]