Sprzedam Suzuki sv650n z 2000r.
Po pierwsze motocykl PROSTY BEZ UKRYTYCH WAD!!!
W moich rękach prawie pięć lat. Posiadał kiedyś lekki ślizg dlatego jest odrestaurowany lakier wraz z naklejkami
(wszystko jak w oryginale)
Nie był to dzwon!! Mam wszystkie zdjęcia motocykla od początku do wglądu.
W pierwszym roku po zakupie wymienione napinacze łańcuszka rozrządu (z nowszej sv-ki, bez wad konstrukcyjnych).
Rok temu wymieniona linka sprzęgła, w tym roku zrobione uszczelniacze lag z nowym olejem 15W, dzięki czemu usztywnił się lekko przód. Przy okazji wypolerowane na połysk. Dodatkowo zmieniony komplet łożysk w tylnim kole (były jeszcze oryginalne).
W tym roku był robiony w serwisie suzuki duży przegląd tj. regulacja luzów zaworowych, wymiana filtra powietrza, płyny, czyszczenie oraz synchro gaźników, regulacja gaźników pod przelotowy wydech, sprawdzenie łańcuszka rozrządu. Posiadam na wykonane prace fakturę na kwotę 700 zł.
Napęd zębatki ok bez podcięć, łańcuch w połowie naciągu. Niewyciągnięty, ale niestety lekko szumi. Tarcze, hamulce ok. Moto przygotowane do jazdy.
Na sv forum zdjęcia z modyfikacji
Nic tylko wsiadać. Co sezon wymiana oleju z filtrem oraz smarowanie linek.
Przebieg obecnie 62 000km i ciągle rośnie. Nie cofany nie kombinowany.
Opony michelin pilot power 2ct z tyłu oraz pilot power zwykły z przodu. Sezon objadą spokojnie i więcej, wszystko zależy od stylu jazdy. Lepią się dobrze asfaltu.
Crashpady, lusterka barracuda street.
Kierunkowskazy ledowe plus zmienione wypełnienie pod zadupkiem oraz mocowanie tablicy.
Jeśli uważasz, że kupisz motocykl za 5 tysięcy i nic nie musisz wkładać to się mylisz
Tutaj wsiadasz i śmigasz.
Moje oczko w głowie. Sprzedaje, gdyż czas przejść na litra
))
Cena: 6500 zł (z motocyklem dodaje stojak tylni)
W razie pytań, dzwoń, pisz a chętnie odpowiem.
Więcej zdjęć mogę podesłać na maila.
Link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/oferta/suzuki-sv-suzu ... yuMQw.html