Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 26 gru 2024, o 18:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Sprzedam moją Sv650 2004. 
Autor Wiadomość
motocyklista

Post Sprzedam moją Sv650 2004.
Z racji tego iż nabyłem Sv 2007 przyszedł czas rozstania z moja Sv.
Sv650S.
Rocznik 2004, kolor srebrny met., stan idealny, posiada parę dodatków (pług, nakładki plastikowe na chłodnice, wyższa szyba).
Stan bdb, po wymianie płynu, świec, filtrów, oleju tak więc przygotowana do sezonu. 2 sezony temu zrobiony duży przegląd w Suzuki (rachunek na 1900 zł wbity w ks. serw.)
Przebieg 17000 potwierdzony książką serwisową (serwisowana w ASO Suzuki).
Klocki, opony w bdb stanie. Napęd oryginał więc wiadomo, jest tak jak powinien po 17 tys. (jeszcze można pojeździć, standardowo przy 20k wymienić).
Lakierowo czacha kiedyś była malowana czego nie ukrywam jednak jest to zrobione profesjonalnie i właściwie to tylko nieoryginalne naklejki mogą o tym świadczyć. Wszystkie inne elementy (bak zadupek błotnik) w oryginale.
Moto jest oznakowane więc każdy element typu bak, lagi, plastiki, koła, dekle itp wiadomo że jest oryginalny bo ma oznakowania.
Motocykl był sprowadzony z niemiec, nie jest to pognity angol, nie ma na nim śladu korozji.
Zarejestrowany, ubezpieczony.
Cena: 10500zl
Cena może nie najniższa ale w przeciwieństwie do handlarzy ja nic nie ukrywam, co było zrobione to o wszystkim informuje, a moto wiem że jest ok bo sam go użytkowałem.
Aktualne zdjęcia zrobię w sobotę lub niedziele.
Kontakt: 609050513

2 mar 2011, o 11:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]