Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Suzuki SV650N 2005r wydech DEVIL piękna czarna rama +dodatki
Autor |
Wiadomość |
Mani3k86
pieszy
Moto: SV650N 2005
|
Suzuki SV650N 2005r wydech DEVIL piękna czarna rama +dodatki
Witam!
Mam do sprzedania motor SUZUKI SV650N z 2005 roku o przebiegu 23000 km na pięknej czarnej ramie. http://otomoto.pl/show?id=M2816310 Motor w stanie jak na zdjęciach. Rama oryginalna, prosta nie spawana. Ograniczniki skrętu całe. Motorek jeździ prosto tak jak należy. Silnik żyleta pracuje cichutko - suchy ładny nie zardzewiały. Opony w stanie bardzo dobrym, spokojnie objadą jeszcze 2 sezony bez żadnego problemu (tył Continental 170 a przód Michelin). Motor zarejestrowany jest w Polsce. Posiada: * sportowy wydech DEVIL Trophy (mocne basowe brzmienie - nie ma osoby, która się nie obróci i nie popatrzy), * przerobiony z tyłu uchwyt pod tablicę rejestracyjną, * założone kierunkowskazy LED przód oraz tył, * owiewkę przy przedniej lampie, * komplet 2 kluczyków z piankami Suzuki. Niedawno wymieniłem w nim: * olej MOTUL * filtr oleju * akumulator Dodatkowo dodaję do niego: * crash pady kupione na Allegro za 140 zł, * siatkę do przewożenia drugiego kasku, * czyścidło do łańcucha. Cena 11,900 zł do negocjacji!!!! Nie jestem handlarzem tylko osobą prywatną. Motor sprzedaję ze względu na to, iż potrzebna mi jest gotówka na zakup nowego samochodu (w innym przypadku bym go nie sprzedał). Na innym ogłoszeniu posiadam do sprzedania Opel Omega 2,2 + GAZ 2000 rok Szczegółowych informacji na temat motocykla udzielam pod: tel. 664057136 (odpisuje na smsy) GG: 5150868 mail: moszuxXx@wp.pl http://otomoto.pl/show?id=M2816310 Więcej zdjęć na maila Zapraszam
|
31 sie 2011, o 12:35 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|