[S] Suzuki SV650S '99r. pierwsza rej 2002r.
Witam szanowne grono forumowiczów. Do sprzedania mam swoją SVkę
Trochę Danych:
Model: SV 650S
Kolor: Żółta perełka
Rok produkcji 1999r. Pierwsza rejestracja 2002r.
Kraj Pochodzenia: Polska a nie jakieś sprowadzane coś.
Przebieg ~50.000km przybliżony bo cały czas rośnie nic nie kręcone.
Do motocykla dołączam wszelkie faktury i wypisy z serwisów gdzie był robiony od początku swojego żywota.
Wyposażenie:
Mocowanie Kufra Givi.
Założony kufer AWINA.
Wyższa szyba (Racing F.Fabri) do tego oryginalna jeśli ktoś by sobie życzył.
Wydech Yoshimura z wymienionym wytłumieniem stare powiedziało że nie będzie dalej współpracować. Kolor czarny.
Pług made in Plastbike założony mocowania wykonane we własnym zakresie pewność że nic się nie urwie.
Crash Pady.
Białe przednie Kierunkowskazy + postojówki w nich.
Filtr Powietrza K&N.
Motocykl u poprzedniego właściciela miał przewrotkę na prawą stronę gdzie ucierpiał wydech i prawa przednia owiewka.
Natomiast u mnie złożyła się nóżka przez co motocykl upadł na lewą stronę, gdzie również ucierpiała owiewka tyle że z lewej strony i moja noga
w większym stopniu. Wszystko zostało pospawane i polakierowane na nowo. Stan lakieru jak na przebieg i wiek oceniam na dobry. Dodatkowo moto przeszło pełny przegląd przed przebiegiem 50kkm wymiana rozrządu zestaw pompy wody i wiele innych, została również wymieniona tylna opona na nową obecnie ma przejechane około 1.5km Wszystko zostało opisane w temacie. Do wymiany w najbliższym terminie olej + filtrŁ
http://svforum.pl/viewtopic.php?f=9&t=1 ... it=kanarekCena: 8500zł wysoka owszem ale do negocjacji w rozsądnym zakresie.
Kontakt 518-604-406 lub PW Kuba. Motocykl nie został póki co wystawiony w żadnych mediach ponieważ wolałbym aby trafił w dobre ręce.
Ewentualna zamiana na Yamahę BT1100 Bulldog.
Pozdrawiam,
Vampirek