Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 3 sty 2025, o 23:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
[Zamienie] TL1000S '99, doinwestowane 
Autor Wiadomość
rowerzysta

Moto: TL1000S '99
Post [Zamienie] TL1000S '99, doinwestowane
Witam,

zamienię swojego TL1000S na jakieś R4.
Troszkę o motocyklu:
Silnik ma originalne łańcuszki rozrządu i są jeszcze bardzo ok, więc przebieg jaki deklarowali (25k) wydaje się być realny. Odblokowany wtrysk, więc pełnia mocy. Pracuje równo, pali ładnie, nie dymi nie kopci. Moc oddaje od razu - dzik!!! Wydechy Remus dedykowane do tego modelu, pięknie buczą, sety sportowe z carbonowym heal guardem, nowe sprzęgło, nowe opony, nowe klocki na przodzie, tarcze stan bdb, bez rantów. Zamontowany amortyzator skrętu - bez niego lepiej na TLa nie siadać. Kanapa pasażera i nakładka w kolorze moto w komplecie, dwa kluczyki, opłacony i gotowy do jazdy.
Moto jest w kolorze czarno czerwonym z białymi akcentami. W majówkę miałem niegroźny sliżg na lewą stronę - z naprzeciwka ktoś wyprzedzał na 3ciego i położyłem się przy 60km/h. Owiewki pościerane i połamane, ale wszystko założone nowe, nie klejone!!!
Zamieniam, bo chciałbym coś jednak bardziej spokojnego - TL to moto dla ludzi ceniących mocne wrażenia :)
Fotki na email, odpowiem uczciwie na wszystkie pytania.

Interesuje mnie CBR, GSXR, R6/1 albo jakaś Kawa w pojemnościach 600-1000.
Chciałbym załatwic sprawę bezgotówkowo - żadnych dopłat targów i szarpania się "krakowskim targiem" o 100PLN. Daję dobre i żadkie moto w stanie nie wymagającym niczego poza mądrością w obsłudze manetki gazu.
Moje moto naprawdę jest doinwestowane i nie wymaga niczego poza benzyną, więc uprzejma prośba o nie proponowanie trupów :)
Do zobaczenia, testowania w Wawie

13 cze 2013, o 19:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]