W moim garażu stoją obecnie dwa superowe sprzęty. Niestety mniejszą "wściekliznę" jak nazywają SVkę moi domownicy trzeba zamienić na gotówkę.
Sprzedam zatem Suzuki SV 650 N rocznik 2007, przebieg około 49000km, kolor srebrny metalik, cena 13 000 PLN
Motocykl użytkowany głównie turystycznie przez około dwa tygodnie w roku stąd spory, ale rzeczywisty przebieg. Motocykl bez jakiejkolwiek ukrytej wady, które chciałbym zamaskować. Posiada normalne ślady użytkowania + masę dodatków.
Byliśmy z Svką przez ostatnie 3 sezony w następujących Państwach:
Anglia, Walia, Wyspa Man, Irlandia, Francja, Belgia, Holandia, Niemcy, Włochy, Słowacja, Czechy, Rumunia, Bułgaria, Macedonia, Albania, Grecja, Czarnogóra, Chorwacja, Węgry, Słowenia, Austria, Szwajcaria.
Stąd niemały przebieg.
Dodatki:
Progresywne sprężyny przedniego zawieszenia + oryginalne w pudełku.
Żarówka przednia o zwiększonej mocy.
Szyba PUIG + oryginalna mini szybka.
Lusterka oryginalne + dodatkowe akcesoryjne przedłużki aby widzieć więcej niż łokcie.
Grzane manetki z funkcją automatycznego wyłącznika w wypadku gdy o nich zapomnimy na postoju.
Nowe simeringi przedniego zawieszenia jeszcze w pudełku
Crash-pady z nową solidną ośką + oryginalna ośka
Bagażnik i płyta pod kufer Givi/Kappa
Tłumik Karbonowy IXIL + 2 db killery o różnym stopniu tłumienia + oryginalny wydech prawie nowy.
Akcesoryjne mocowanie tablicy rejestracyjnej + oświetlenie LEDowe Barracuda
Cztery migacze LEDowe.
Dodatkowa opona tylna Dunlop Qualifier 2 w połowie zużyta.
W miejsce bagażnika oryginalny uchwyt pasażera.
Serwisowanie:
Co rok na wiosnę wymieniany olej z filtrem + po kolejnych 6000km ( połowa sezonu ) wymieniany ponownie olej.
Raz w roku na wiosnę wymieniany olej w przednim zawieszeniu + uszczelniacze.
Na jesieni 2013 wymienione sprzęgło.
Na wiosnę 2013 wymieniony kompletny napęd. Zębatki Sunstar + najmocniejszy złoto-złoty łańcuch ZVMX firmy DID
Co ~10000km wymieniana tylna opona – zawsze Dunlop Qualifier 2. Obecnie założona nowa w sierpniu 2014
Co ~20000km wymieniana przednia opona – zawsze Dunlop Qualifier 2. Obecnie łysa do wymiany.
Co wiosnę wymieniane świece NGK
Na jesień 2013 kontrolowane były łożyska główki ramy oraz luzy zaworowe ( nie ustawiane bo nie było co a mechanika mam uczciwego )
Na wiosnę 2013 wymieniałem tylne klocki hamulcowe.
W 2012 roku kupiłem nowy akumulator.
Jestem motocyklistą nie handlarzem. Moją Svką zrobiłem około 37000km za 3 sezony. Powód sprzedaży jest prosty – mam nowy motocykl
Nie chcę się zamienić za kombajn, samochód lub kajak. Na smsy nie odpisuję, na maile owszem. Wiem co sprzedaję i ile ma kosztować. Negocjatorom pragnącym urwać pół ceny dziękuję. Na jazdę testową zapraszam tylko z gotówką.
Zdjęcia mogę podesłać jakby ktoś był zainteresowany tematem.
Póki co można zobaczyć moją SVkę w akcji:
https://www.youtube.com/watch?v=1PAzKjU ... 2RrZ4edAfghttps://www.youtube.com/watch?v=vlbyOjm ... 2RrZ4edAfgKontakt:
Tel. 722 842 198
biniu@op.pl