Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 26 gru 2024, o 19:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Chciałby ktoś moje moto? Sv 650 N 02r. 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: XT 600
Post Chciałby ktoś moje moto? Sv 650 N 02r.
Nie chcę sprzedawać Sv, ale chyba będę musiał.
Coraz częściej potrzebuję samochodu, a pogoda w tym roku nie rozpieszcza i na moto nie zawsze można jechać.
Obrazek

Suzi posiadam ponad rok. Przebieg ok. 44 tys. ciągle rośnie. Jeszcze świeże OC, przegląd robiony w czerwcu.
Jest naprawdę zadbanym sprzętem. Na początku sezonu wymieniłem olej, oba filtry, świece, płyn chłodniczy, hamulcowy. Gaźniki zostały wyczyszczone i wyregulowane. Wyczyściłem zaciski i tłoczki. Linki są oczywiście nasmarowane. Niedawno były mierzone luzy zaworowe i są ok. Klocków hamulcowych jest jeszcze b. dużo. Opony - Bridgestone battlax - są w dobrym stanie (poj. względne), jednak z tyłu na środku jest już prawie do ogranicznika. Na boku jeszcze dużo bieżnika. Dodaję oponkę na tył - Michelin pilot road.
Napęd był wymieniony jakiś rok temu, niedługo po zakupie moto. DID wzmacniany i zębatki Sunstar. W maju założyłem nowy aku. Nowy regulator napięcia jest już w drodze, stary działa ale był z nim problem.

Założyłem crashpady od lasoocha, jest też akcesoryjna szybka.
Tłumik jest przerobiony przez edzia. Jest to wersja z komorą rozprężną. Pięknie chodzi, lepiej niż firmowe.
Wypolerowałem lagi, klamki i kolektor.

Niedawno byłem na hamowni. Wynik zaskakująco dobry bo prawie 80KM!
Obrazek

Nie wiem co jeszcze napisać, o wielu rzeczach na pewno zapomniałem. Wszystko jest sprawne, działa jak należy, świetnie się prowadzi. Na wyposażeniu oryginalne klucze, siatka na bagaż + smar do łańcucha.
Miałem w planie zmianę opon na nowe, chciałem wypolerować ranty w zimie, myślałem o filtrze K&N, ale wyszło tak że chyba nie doczekam końca sezonu ;(

Co do ceny - nie myślałem o sprzedaży więc dokładałem, a dałem za niego niemało. Myślę o ok.9 tyś. Jak za zadbany i pewny egzemplarz to wcale niedużo. Dla zdecydowanych będzie mniej. Na razie nie wystawiam na allegro. Szukam dobrego właściciela.

31 sie 2010, o 16:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]