Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 27 gru 2024, o 09:07

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Sprzedam SV650s A2 k4 
Autor Wiadomość
motorowerzysta

Moto: SV650s 2004
Post Sprzedam SV650s A2 k4
Witam posiadam na sprzedaż SV650s z 2004 roku przebieg 38tyś km zarejestrowany na A2 . Osobiście tym motocyklem zrobiłem 8tyś od października wszystko chodzi jak należy motocykl mocno doiwestowany. Zmieniony olej drugi raz w tym sezonie 2tyś km temu, nowe klocki SBS zmienione 3tyg temu, napęd nowy złoty DiD opony w ekstra stanie Pirelli Angel ST oraz świece NGK. Motocykl pali od strzała nie kopci ładnie wkręca się na obroty. Z wizualnych rzeczy został złożony hugger oraz sportowe klamki motocykl posiada pięknie brzmiący wydech Leovince. Oryginalny lakier można przyjechać z miernikiem. W moim posiadaniu motocykl nigdy nie odmówił mi posłuszeństwa. Nigdy nie był pałowany na czerwone pole w moim posiadaniu nie sądziłem że tak szybko się go będę chciał pozbyć sprzedaję ponieważ nie mam już funy z jazdy tym motocyklem chcę przesiąść się na noc sportowego . Motocykl posiada również na wyposażeniu stelaż pod kufer centralny oraz płytę GIVI. Przebieg nadal rośnie motocykl w stałej eksploatacji. Nie jestem handlarzem lecz osobą prywatną. Zapraszam również na mój kanał YT można zobaczyć jak pomykam SVką i wyciągnąć osobiste wnioski https://www.youtube.com/user/bajceps1/videos Cena:9200 do lekkiej negocjacji Włocławek 530252249

ZDJ w moim poście:http://www.svforum.pl/viewtopic.php?f=9&t=17424

4 lip 2016, o 21:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]