Cześć!
Sprzedam moją SV 1000. Moto wywodzące się z tego forum. Wersja z up-side-down'em od GSXR . Rocznik 2005. Srebrna.
Ostatnio przeszła porządny serwis:
- regeneracja tylnego amortyzatora (ponieważ już dogorywał i jeździłem prawie na samej sprężynie) - mam gwarancję firmy, która zajmuje się profesjonalną regeneracją amortyzatorów. (Nowy kosztuje 6000zł więc sami rozumiecie...)
- nowe opony Dunlop SportMax D207.
- Wymiana płynów
- Wymiana gum na tylnej zębatce ponieważ na starych już zębatka miała luz
Ogólnie moto jeździ ze mną prawie 4 lata. Zero niedobrych przygód za mojej kadencji. Chodzi jak złoto. Nigdy nie poszła na jakąś gumę ale żebym jeździł nią 60 km/h to też nie powiem...
I tak naprawdę to wcale nie chcę jej sprzedawać bo wyszła spod rąk i właścicielstwa magika mechaniki i motocykli (czyli użytkownika tego forum spyra78), który zamienił ją w niespotykaną i wyjątkową maszynę dzięki właśnie przedniemu zawieszeniu czy ciekawie montowanej tablicy rejestracyjnej na wysięgniku. Ale chcieć a móc to dwie różne sprawy. Mnie się zmieniły priorytety w życiu. Co zrobić...
Fotki załączam poglądowo. Zainteresowanym będę przesyłał więcej szczegółów już prywatnie.
Ogólnie polecam a ja pozwólcie pójdę sobie popłakać w krzaki...
Zdjecie1Zdjecie 2Zdjecie 3Zdjecie 4Zdjecie 5PS. Dobra poprawiłem i jeszcze dodałem. Mam nadzieję że teraz będzie działać.