Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 27 gru 2024, o 09:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
SV 1000 S K5 czarna rama, srebrny - na sprzedaż 
Autor Wiadomość
motocyklista

Moto: SV1000S 2005
Post SV 1000 S K5 czarna rama, srebrny - na sprzedaż
Heja. Minęło trochę czasu odkąd chciałem sprzedać mojego litera ale jakoś tak nie mogłem się jeszcze do końca zdecydować.
Tym razem jednak przyszedł czas by już jednoznacznie się określić.

A zatem jednoznacznie zgłaszam mojego motonga na sprzedaż. Jak ktoś zainteresowany to na priva albo na tel 509-708-850.

Poniżej treść która była poprzednio. Niewiele się zmieniło od tego co poniżej napisane gdyż i tak niewiele jeździłem szczerze, bo teraz do pracy zasuwam skuterem :D a na wypady dłuższe jakoś ostatnio czasu nie mam.

W razie czego dzwonić pytać pisać. Zdjęcia cyknę jak ktoś będzie zainteresowany.

Cytuj:
Cześć!

Sprzedam moją SV 1000. Moto wywodzące się z tego forum. Wersja z up-side-down'em od GSXR . Rocznik 2005. Srebrna.

Ostatnio przeszła porządny serwis:
- regeneracja tylnego amortyzatora (ponieważ już dogorywał i jeździłem prawie na samej sprężynie) - mam gwarancję firmy, która zajmuje się profesjonalną regeneracją amortyzatorów. (Nowy kosztuje 6000zł więc sami rozumiecie...)
- nowe opony Dunlop SportMax D207.
- Wymiana płynów
- Wymiana gum na tylnej zębatce ponieważ na starych już zębatka miała luz

Ogólnie moto jeździ ze mną prawie 4 lata. Zero niedobrych przygód za mojej kadencji. Chodzi jak złoto. Nigdy nie poszła na jakąś gumę ale żebym jeździł nią 60 km/h to też nie powiem...

I tak naprawdę to wcale nie chcę jej sprzedawać bo wyszła spod rąk i właścicielstwa magika mechaniki i motocykli (czyli użytkownika tego forum spyra78), który zamienił ją w niespotykaną i wyjątkową maszynę dzięki właśnie przedniemu zawieszeniu czy ciekawie montowanej tablicy rejestracyjnej na wysięgniku. Ale chcieć a móc to dwie różne sprawy. Mnie się zmieniły priorytety w życiu. Co zrobić... :sad:

Fotki załączam poglądowo. Zainteresowanym będę przesyłał więcej szczegółów już prywatnie.

Ogólnie polecam a ja pozwólcie pójdę sobie popłakać w krzaki... :sad:

Zdjecie1

Zdjecie 2

Zdjecie 3

Zdjecie 4

Zdjecie 5

PS. Dobra poprawiłem i jeszcze dodałem. Mam nadzieję że teraz będzie działać.

5 lip 2016, o 20:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]