Re: Suzuki SV 650S (2005r) na części
Rozkręcałem motocykl to mogę napisać co nie co.
Najpierw to co na 100% sprawne:
carbonowy, przelotowy tłumik z rurą dolotową (lekkie ryski, prawie nie widoczne), koło tylne, tarcza hamulcowa tył, napęd, zawieszenie tylne, sety przód+tył, siedzenia, lampa tył, wiązka elektryczna, moduły, czujniki, komputer itp. silnik, kompletne wtryski, chłodnica oleju, chłodnica wody lekko wgięta ale szczelna, airbox, clipon'y, przełączniki na kierownicy, układ hamulcowy przód+tył, jedna tarcza hamulcowa przód, golenie obie, klamka sprzegła, stacyjka + wlew paliwa z kluczykiem, pompa paliwa z pływakiem, licznik, na 90% prosty stelaż przód, zestaw montażowy do owiewek bocznych, jedno lusterko(nie pamiętam które
), szyba przednia (minimalne ryski), manetka + lewa rączka, linki gazu, oryginalne wypełnienie zadupka z przyciętym ogonem
, 3 kierunki (jak dobrze pamiętam).
To co do naprawy:
Owiewka przód w 3cz. do pospawania, owiewki boczne (kilka pęknięć do pospawania), górne wypełnienie pęknięte (w 2 miejscach obok tych wykręcanych zaślepek, do sklejenia), tylni stelaż (wyprostowany, trzeba pospawać pęknięcie przy tylnym wzmocnieniu), zadupek z jednym pęknięciem 3-5cm do sklejenia/spawania, przednie koło do wyprostowania (bardzo minimalny odchył ok 0,5cm), półki można wyprostować (firma z Busko-Zdroju chciała się podjąć), dźwignia biegów i tylnego hamulca (były ułamane i zrobione na śrubę, trzeba lekko podprostować).
To co wg mnie się nie nadaje:
jedna tarcza hamulcowa przód (minimalnie krzywa, ale tego się chyba nie da wyprostować), oś przednia, lampa przód, jedno lusterko, zbiornik paliwa(chyba że ktoś do stuntu chce sobie wyklepać, chociaż jaja Boba ładnie to już zaczęły), rury teleskopów bym sobie odpuścił, błotnik przód.
Napisałem to co pamiętałem. Chyba większość. O ewentualne pozostałe rzeczy i ceny do właściciela się zgłaszać