Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
sv 1000s sk5 pierwsza rejestracja w 2006
Autor |
Wiadomość |
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
sv 1000s sk5 pierwsza rejestracja w 2006
Witam, najprawdopodobniej będę zmuszony do sprzedania mojego cacuszka :-/ Kupiłem moją eSkę w UK, po około miesiącu poszukiwań, pierwszego maja. Miała dwóch właścicieli przede mną (obaj z tej samej okolicy więc wbitki w książkę z tej samej stacji od nowości). Kiedy kupiłem moto, miało 8000mil przebiegu - ja od maja nakręciłem kolejne 8 tysięcy (dwa razy podróż do polski)... ostatnio wymieniłem olej, filtr, płyn do sprzęgła i tylna oponkę (zrobione 2,5 tys km na niej).
Kilka dodatków dokupiłem: tylny błotniczek, przedłużkę przedniego, kierunki led (nie zamontowane), grzybki na ramę, zadupek w miejsce siedzenia... Kominki remus grand prix były już założone kiedy kupiłem moto.. (poprzedni właściciel kupił używane lekko obtarte ale oryginały są nie poobdzierane (jeden ze ściętymi zgrzewami- gość sprawdzał jak brzmi kombinowany oryginał...).
Moto właściwie bez skazy poza uszczelniaczem wysprzęglika do wymiany oraz odłamanej końcówki klamki sprzęgła (upuściłem moto na parkingu, na szczęście miałem już zamontowane grzybki na ramie więc nic się nie stało).
Jeśli jest ktoś zainteresowany, jakieś pytania: proszę np na gg: 5403028 lub forumowo. pozdrawiam!
Kliknij pod tym napisem po zdjęcia.
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
13 paź 2010, o 00:25 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|