Sprzedam swoją SV650S- zarejestrowana na A2
Pozwolę sobie przekopiować opis:
Na sprzedaż idzie moja SVka w wersji S 2000r., którą posiadam od dwóch lat. Jest ona zablokowana i zarejestrowana na kategorię A2 (28 kW). Proces blokowania wykonywałem osobiście i posiadam całą dokumentację (wykresy z hamowni oraz opinię rzeczoznawcy), więc nie będzie żadnych problemów przy przerejestrowywaniu. W tym momencie blokada jest ściągnięta, ale dodaję ją do motocykla.
SVka nie miała ze mną żadnej przygody- ani razu nie leżała, nawet na parkingu. Nie była również przeze mnie eksploatowana jakoś nadzwyczajnie i nieprawidłowo.
Stan techniczny jak i wizualny bez zastrzeżeń, powiedziałbym nawet, że jak na 2000r to jest bardzo dobrze. Motocykl odpala bez problemów, silnik pracuje dobrze i równo, jak na SVkę świetnie hamuje, nie znosi go na żadną stronę podczas jazdy. Motocykl miał standardowo wymieniony olej po poprzednim sezonie wraz z filtrem, a w tym sezonie zrobiłem około 3tys km. Celowo nie wymieniam teraz oleju przed sprzedażą, gdyż i tak kupujący zawsze wymienia po kupnie. Zalewany Motulem 5100 10W40 (dodaję litr oleju, który mi został)
Motocykl charakteryzują następujące dodatki i zmiany:
- sprężyny progresywne Hyperpro z przodu (dzięki czemu motocykl nie nurkuje przy hamowaniu jak rower listonosza)
- stalowy oplot przód i tył (co w połączeniu z pompą w bardzo dobrym stanie powoduje, że motocykl hamuje nie jak SVka- w seryjnym motocyklu jest dosyć słabo pod tym względem)
- filtr powietrza K&N (czyszczony i nasączony olejkiem około 3 miesiące temu)
- crashpady
- akcesoryjne manetki Barracuda
- akcesoryjne krótkie klamki
- obszyta na nowo kanapa pasażera i kierowcy
- drugi komplet owiewek, który używałem na torze (widoczne na zdjęciach)
- nowe opony Pirelli Diablo (przebieg około 300km)
- akcesoryjna przyciemniana szyba
- stelaż pod kufer centralny (nie mam go na zdjęciach, ale jak ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać)
- jeśli to komuś coś zmienia to wsadzone są żarówki Tungsram sportlight, które dają bardziej białe (zimniejsze) światło
i kilka innych drobiazgów.
Do motocykla dorzucam:
- oponkę przód Metzeler Z8, którą ściągnąłem przy zakładaniu nowego kompletu- stan przyzwoity
- drugi komplet owiewek
- pozostały litr oleju Motul 5100 10W40
- oryginalne manetki
- stelaż pod kufer
- blokadę
- dokumentację blokady
- 2 oryginalne kluczki oraz jeden dorobiony, z którego korzystałem
Badanie techniczne do 8.11.2018, OC do 06.04.2018
Przebieg: 51 443km
Wyciągnięcie łańcucha widoczne na zdjęciu.
Zapraszam na oględziny i jazdę próbną (po zostawieniu depozytu w wysokości pełnej kwoty motocykla- chcę uniknąć niemiłych niespodzianek).
Prowadziłem również temat o swojej SVce na SVforum, jeśli ktoś jest zainteresowany. Jest tam też trochę więcej zdjęć.
PS: Motocykl wyposażony w święty graal SVkowiczów, czyli podpórkę pod zbiornik
Link-
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-sv650s ... pZ4Kp.html