Powoli przymierzam się do sprzedaży swojej sv z uwagi na to, że ostatnio zmuszona jest bardziej stać w garażu niż aktywnie jeździć po naszych polskich drogach. Motocykl w moich rękach jest od jakichś 5 lat, rocznik 2005, kolor niebieski. Posiada wydech akrapovic, lodowe kierunkowskazy i czarne krótkie regulowane klamki sprzęgła i hamulca. Jakieś 3 lata temu po zimie zaliczyłem mini szlifa przy prędkości około 20km/h czego efektem jest przytarty crash pad i wymieniona owiewka (czacha), która się połamała (jak by ktoś chciał zobaczyć to starą owiewkę jeszcze posiadam). Przebieg około 50k , akumulator wymieniałem w poprzednim sezonie.
z takich mankamentów to : reflektor nie świeci po polsku, ale ja dużo po zmroku nie jeździłem więc tak został - bo jak wiadomo z przeglądami idzie sobie poradzić. Uszczelniacze w przednim zawieszeniu do zrobienia, z tyłu hamulca nie ma < tarcza się "skończyła">. Słychać łożysko jak się wciśnie sprzęgło.
Motocykl nigdy mnie nie zawiódł, jeździ się na nim jak wiadomo bardzo przyjemnie
Dodatkowo zamontowany jest zestaw obniżający zawieszenie o 30mm <takie aluminiowe kości>, oryginalne części oczywiście też posiadam.
Zamieszczam post w dziale "sprzedam" ale chciałbym was prosić o wycenę, ile bym mógł w dzisiejszych czasach zażyczyć sobie za motocykl w takim stanie jak zostało to opisane?
Standardowo oleje i filtry wymieniane co sezon, w ubiegłym roku wymieniony został płyn chłodzący oraz hamulcowy.