Halo!
do sprzedania mam moje Suzuki Sv650s.
Może opis zacznę od poczatku:
więc tak
moto kupiłem rok temu
jako moto który leżał na ogrodzeniu bo poprzedni właściciel chciał ominąć dziurę w jezdni i poleciał z motorem na płot.
Byłem go zobaczyć i tak:
moto stało rok czasu bo były problemy z odszkodowaniem od zarzadcy drogi i on nie mógł go sprzedac ani naprawic.
Moto było w aso suzuki gdzie sporządzili kosztorys naprawy i sprawdzili geometrię która jest ok.
Moto niby od zawsze ma problem z wolnymi obrotami na zimnym silniku. tam jest regulacja wolnych obrotów ale przez sezon nie doszedłem do tematu.
Trzeba go potrzymać pół minuty na lekko podwyzszonych obrotach i problem znika.
Mi to nie przeszkadzało, jak ciepły to problemu brak.
tyle w kwestii mechanicznej.
Po zakupie wymieniłem olej, filtr i nowy aku założyłem
opony wymieniłem na dobre używki, tyl 2015r , przód 2014 chyba, po jeździe na torze,
napęd zrobił może 9 tys km
klocki i tarcze jeszcze długo posłużą.
Tyle z kwestii mechanicznej.
A jesli chodzi o uszkodzenia wizualne to większość naprawy została wykonana przeze mnie w Auto-Szałas .
Do naprawy były wszystkie plastiki, bak, lampa przód, wypełnienie czachy, mocowanie zegara i pewnie inne pierdoły. Zbiornik był wgnieciony i został wyciągnięty bez użycia szpachli.
Przednia lampa została pospawana i wsadziłem do niej oryginalny ksenon z audi S3.
Odbłyśnik nowy, palnik D2S z osrama
przetwornica ori hella
jest to zrobione na zasadzie załączenia długich świateł, normalnie zapala się jedna lampa.
Świeci bardzo mocno
Przerobiłem plastik tylnego ogona, teraz wygląda bardziej "lekko"
Stelaż tylnego ogona został cały zdemontowany i polakierowany.
Z rzeczy które trzeba zrobić, to muszę czachę pomalować na nowo, bo przetarłem ją w garażu i obecnie jest już w podkładzie i wystarczy prysnąć kolorem i klarem, ale to ja zrobię.
Rama posiada jakieś tam zarysowania po przygodzie z płotem, bo ramy nie lakierowałem na nowo.
Set zmiany biegów jest skrzywiony, ale nie wymieniałem go, bo normalnie da się zmieniać biegi.
W komplecie mam 3 kluczyki
jeden oryginalny kluczyk jest lekko skrzywiony,
i dwa dorabiane
jestem jedynym właścicielem, jest zarejestrowany na mnie.
Standardowe pytanie: dlaczego sprzedaję.
Sprzedaję dlatego że chcę kupić typowego sporta pokroju cbr600rr gsxr600, zx6r.
Suzuki doskonałe jako pierwszy sprzęt - piszę z własnego doświadczenia, gdyż na tym egzemplarzu zacząłem swoją przygodę z moto.
SV ma na prawdę dobry klang silnika
bez porównania z rzędówkami
Starałem się opisać jak najlepiej potrafiłem.
Jeżeli masz ochotę przyjechać i narzekać że tu coś, tam coś, to nie przyjeżdżaj, szkoda mojego i Twojego czasu. Każdy ma swiadomość że moto miał przygodę z ogrodzeniem i ewentualnymi śladami tej przygody.
Moto nie było robione na handel, tylko dla siebie, także nie przejmowałem się na przykład porysowanymi lusterkami czy rysami na ramie.
Moto z 2003r, z przebiegiem 38kkm.
Posiadam mnóstwo zdjęć z każdego etapu pracy. Dla poważnie zainteresowanych wyślę dodatkowe zdjęcia.
https://www.facebook.com/pg/szalas.auto ... 7556677327W linku, wybrane zdjęcia z prac wykonanych przy Suzuki.
W razie pytań zapraszam do kontaktu pod nr 691 169 363
Cena tego egzemplarza to 7000zł do negocjacji.
link do ogloszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-sv ... dd698870e2