Suzuki SV 650S K3 (Chodzież k. Piły)(woj. wielkopolskie)
Witam.
Mam do sprzedania Suzuki SV 650S K3 (2003). Motocykl jest w idealnym stanie. Pojazd został zakupiony w 2010 roku w Niemczech. Motor posiada normalne ślady użytkowania widoczne na zdjęciach.
Jestem pierwszym właścicielem w kraju. Motocykl około 500 km wstecz miał wymieniony cały napęd (zębatki+łańcuch firmy D.I.D.), który jest systematycznie smarowany co 300 km oraz po każdorazowej jeździe w deszczu.
Około 300 km wstecz wymienione były także świece oraz filtr powietrza. Motocykl posiada komplet nowych opon Micheline.
Nabywca do dalszej eksploatacji nie jest zmuszony do jakiegokolwiek wkładu finansowego. Do motocykla dołączam 2 kufry firmy GIVI. Motocykl jest
zarejestrowany oraz ubezpieczony. Jest to świetny wybór zarówno dla nowicjusza jak i "starego
wyjadacza". Motor sprzedaję, ponieważ podjąłem pracę i jestem zmuszony kupić samochód
. Oddam w dobre ręce, gdyż szkoda by było zniszczyć takie cudo! Wszelkie pytania proszę kierować zamieszczać tutaj, wysyłać na e-mail, gadu gadu lub dzwonić pod nr. telefonu 724-329-503 - Filip.