Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 18:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Sprzedam Suzuki SV 650 N 2005 r - uszkodzony jedynie przód. 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: wdowiec
Post Sprzedam Suzuki SV 650 N 2005 r - uszkodzony jedynie przód.
Witam,

Sprzedam Suzuki SV 650 N z 2005 roku.
Motocykl uszkodzony po wypadku który miałem w listopadzie.
Uszkodzony przód motocykla ,reszta od linii baku została uchroniona przez crashpady (dzięki lasooch :)). Silnik nawet nie zarysowany, pali bez najmniejszych problemów, zachowany działający licznik, żadnych wycieków, chłodnica nietknięta. Nie wymaga żadnej roboty lakierniczej.
Co ważne = niskie koszty naprawy.
Miałem go sam naprawiać ale sytuacja osobista i naglący czas zmusza mnie do sprzedaży całego moto.
Motocykl nigdy nie sprawiał problemów podczas eksploatacji.
Posiadam Kartę Pojazdu dla zainteresowanych.
Kolor moto czarny.

Cena jaka mnie interesuje to 9.099 zł (do lekkiej negocjacji).

Niestety nie mam też czasu i obecnie środków na jego naprawę w najbliższych tygodniach wiec dlatego na razie wystawiam SylVie dla forumowiczów SVForum. Równocześnie ogłoszenie wystawione jest na forum Podkarpackie 2oo.

Chcesz świeżą maszynę i dysponujesz czasem na kosmetyczne naprawy, to na początek sezonu możesz ją mieć za dobre pieniądze za które wystawiane są starsze często sprowadzone z niepewną historia SVki.. Wystarczy jej odrobinę uczucia a odwdzięczy się z nawiązką. Mnie nigdy nie zawiodła.

Maszyna często gościła na spotach forum Podkarpackie 2oo w Rzeszowie i część podkarpacka SVForum ją także zna. Nie mam nic do ukrycia chętnie odpowiem na pytania.

Więcej informacji pod numerem 788 940 946.
Odpisuje na smsy.
Do Play oddzwaniam.

Zdjęcia moto wysyłam zainteresowanym mailowo.

Dysponujesz czasem? Zapraszam na oględziny w Rzeszowie, tym bardziej że warto ją zobaczyć a następnie ocenić bo każdy jest zaskoczony jej bardzo dobrym stanem.
Pozdrawiam i zapraszam.

EDIT!!! :
Jeden z potencjalnych kupców sprawdził nr VIN moto i się okazało że jest to jednak K5. Nie miałem o tym zielonego pojęcia (sam zostałem zrobiony w balona bo VINu nie sprawdzałęm przy kupnie) gdyz w Karcie Pojazdu widnial rocznik 2006 i tym sie sugerowalem przy kupnie, ale żeby być fair to zmieniłem to w ogłoszeniu. No i cena spadła o symboliczną "stówkę" :) na dniach postaram sie sam potwierdzic ta informacje.

Fleury

14 lut 2012, o 00:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]