Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 28 gru 2024, o 18:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Sprzedam pięknego Horneta 2005r. 
Autor Wiadomość
pieszy

Post Sprzedam pięknego Horneta 2005r.
Witam starych kolegów Sv forum. Przed niespełna dwoma laty zakupiłem Svs 650, i był to piękny zakup! Udzielałem się na tym forum, jak dla mnie jedno z najlepszych. Po roku sprzedałem swoja Pszczółkę forumowiczowi tj. "argOs". O ile mi się zdaje, to ową Sv-kę jeszcze posiada :D Z tego co wiem z zakupu był zadowolony. Po długiej nie obecności ukazuję się z pewną informacją, iż mam do sprzedania o to Honde Hornet 600 2005r. w pięknym stanie! Sprowadziłem ją osobiście, dla siebie. Dla każdego Hornet jest znanym motocyklem więc każdy wie że to bardzo dobry moto ;) Sprzedaje z powodów osobistych, i raczej jest to pilna sprawa. Nie zdążyłem przetłumaczyć dokumentów i zarejestrować, ale to naprawdę nie jest wielki problem dla nowego nabywcy. Bo wielu obawia się tego i dlatego rezygnują z zakupu "takiego" motocykla. Sezon za pasem, ale niestety, siła wyższa. Podaje link do aukcji: http://allegro.pl/honda-hornet-cb-600-w ... 95511.html w razie zainteresowania mogę wysłać więcej zdjęć.

8 mar 2012, o 01:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]