Witam,
Sprzedaje moje moto z powodów finansowych i braku czasu.
Już prawie 1,5 roku jest nie ruszane z garażu, więc nich komuś posłuży.
Moto ze mną troszkę przeszło. Zaliczyło 3 ślizgi - wszystkie na lewą stronę, ale w nic nie uderzyło. Jednakże moto było całe malowane na lakier perłowy Toyoty - resztka farby na jakieś zaprawki jeszcze jest. Lewy tylny boczek był malowany 2 razy. Sprawdzałem elementy czy są proste i jest ok. Po wszystkich wypadkach jeździłem nim jeszcze z 3 lata i nie było żadnych problemów.
Dane moto:
Przebieg około 60 tys. km.
Ubezpieczenie do 14 lipca 2012
Badania techniczne - brak - nie ma problemu żeby zrobić - nie jeżdżę, więc nie ma.
Stan techniczny:
Bardzo dobry.
Do przygotowania do sezonu - wszystkie rzeczy już kupiłem - jeżeli będzie zdecydowany kupiec, to przegląd zrobię na poczekaniu - tj. olej, filtr oleju, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy.
Mocniejsza kierownica z oryginalnymi końcówkami po drobnych przeróbkach.
Lampa tył dymiona z wbudowanymi kierunkami.
Przód kierunki ledowe.
Hugger plus wypełnienie zadupka plastbike czarne.
Inne mocowanie tablicy rejestracyjnej.
Tłumik MIG.
Przewody hamulcowe przód oplot.
Klocki EBC HH przód tył prawie nie zużyte.
Napęd ma 2000 km - zębatki Sunstar + łańcuch DID.
Filtr powietrza K&N.
Opony - przód Pilot Power 70%, Tył Pilot Road 2 70%.
Nowy akumulator.
Sprzedaje:
Moto, pudło z częściami i innymi rzeczami eksploatacyjnymi, pokrowiec Oxford, podnośnik pod moto, tankbag Oxford ponad 30 litrowy z serii Explorer bodajże. Na forum są foty tego tankbaga, które robiłem dla Razora. Dodaje jeszcze oryginalny tłumik, lampę tył, 3 kierunkowskazy i coś tam się jeszcze znajdzie.
foty -
http://imageshack.us/g/535/20120519198.jpg/Na fotach brakuje crashpadów oraz końcówek kierownicy, które zostaną wykonane w tym tygodniu.
Cena za wszystko: 7500 zł do negocjacji.
Mógłbym jeszcze sporo napisać, ale kto to by czytał.
Ogłoszenie umieszczone tylko na forum i rozesłane po znajomych.
Kontakt: 505 696 302 po 17:00, lub 664 424 535 - 8:00 do 17:00.