Niestety muszę się rozstać z moją Suzi
zacząłem na poważnie jeździć turystycznie, na dodatek z plecaczkiem i niestety moto się do tego nie nadaje (plecaczek potrzebuje duuuuużo miejsca do spakowania się, poza tym pozycja nie bardzo na długie trasy, szczególnie w grupie).
W dużym skrócie o Suzi:
Motocykl sprowadzony z Francji, jestem pierwszym użytkownikiem w kraju. Rok produkcji 2009, ale w papierach francuskich i polskich (także w dowodzie rejestracyjnym) jest 2010 bo tak został zarejestrowany we Francji. Pierwsza rejestracja w Polsce 2011 rok. W tej chwili ma przejechane ok. 16 tys. (jeżdżę dalej więc może wzrosnąć
) Wiem o tym, że był uszkodzony zanim go mi sprowadzili ale po zrobieniu nim 7 tys. nie zauważyłem niczego co miałoby wpływ na jazdę. Zewnętrznie w tej chwili ma rysy na ramie i lusterku oraz tu i owdzie ryski wynikające z normalnego użytkowania (obtarcia od sakw, także na uchwycie pasażera). Został przeze mnie doposażony w owiewki boczne, crash-pady, gniazdo zapalniczki (pod siedzeniem pasażera) oraz nową tapicerkę na siedzeniach (siedzenie kierowcy przeprofilowane i wyposażone we wkładkę żelową). Odblokowałem go także i ma pełną moc (na rynek francuski były dławione). Przygotowany do jazdy na koniec poprzedniego sezonu (wymiana wszystkich filtrów i płynów), w tym zrobiłem ok 5 tys. Opony w doskonałym stanie, łańcuch naciągnięty tydzień temu. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań proszę o kontakt.
Cena 14000 zł. O cenie możemy podyskutować, zależy mi natomiast na czasie.
Tomek
507 013 346
tgulczewski@wp.pl