SUZUKI SV650 2006r Ostrów!
witam szanowne grono
przeglądając ogłoszenia zetów slinka pociekla wiec postanowiłem że suza szuka nowego domu
wiec tak nr vin podam na pw osobom zainteresowanym!
moto z Niemiec po lekkim szlifie! są dowody zbrodni, ale nie są one na tyle poważne żeby rozpowiadać że moto miało crash test z dzikiem na plaży. Ogólnie to przytarty podnóżek kierowcy, smyrlnięty dekiel lewy ( pewnie bym to wypolerował bo to ślady na farbie, ale dekiel w połysku to tak trochę pedalsko wygląda.
Ogólnie wymienione lusterko i kierunek, czacha w 2miejscach spawana i później ta gorsza połówka pomalowane przeze mnie - wyszło ok choc malowane tylko akrylem wiec kolor się różni. Poza tym moto eleganckie przy piwku możemy pozdejmować to i owo i zobaczycie, że to "igła"
Tylna opona prawie nowa, przód jeszcze oryginał - przebieg jak pamietam niecałe chyba 12tyś. a j kupiłem to chyba było 9,5. także nie znorana, gratis do moto rolki pod stojak, stojak, i stelaże pod sakwy+ pełen pakiet detalingowy
Jak ktoś biegle gada po szwabsku to może sobie zadzwonić do niemieckiego serwisu gdzie była serwisowana i sam z ciekawości się o niej może czegoś dowiem
cena 12750,- do neg.
ewe zamiana na zeta z750 po lifcie
fotka
kontakt pw, email, gg lub tel (podam na pw)
http://tablica.pl/oferta/suzuki-sv650-z ... 1XvZb.html