Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 30 gru 2024, o 21:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
SUZUKI SV650 2006r Ostrów! 
Autor Wiadomość
rowerzysta

Moto: sv650s 06r
Post SUZUKI SV650 2006r Ostrów!
witam szanowne grono :)
przeglądając ogłoszenia zetów slinka pociekla wiec postanowiłem że suza szuka nowego domu :obity:

wiec tak nr vin podam na pw osobom zainteresowanym!
moto z Niemiec po lekkim szlifie! są dowody zbrodni, ale nie są one na tyle poważne żeby rozpowiadać że moto miało crash test z dzikiem na plaży. Ogólnie to przytarty podnóżek kierowcy, smyrlnięty dekiel lewy ( pewnie bym to wypolerował bo to ślady na farbie, ale dekiel w połysku to tak trochę pedalsko wygląda.

Ogólnie wymienione lusterko i kierunek, czacha w 2miejscach spawana i później ta gorsza połówka pomalowane przeze mnie - wyszło ok choc malowane tylko akrylem wiec kolor się różni. Poza tym moto eleganckie przy piwku możemy pozdejmować to i owo i zobaczycie, że to "igła"
Tylna opona prawie nowa, przód jeszcze oryginał - przebieg jak pamietam niecałe chyba 12tyś. a j kupiłem to chyba było 9,5. także nie znorana, gratis do moto rolki pod stojak, stojak, i stelaże pod sakwy+ pełen pakiet detalingowy :)
Jak ktoś biegle gada po szwabsku to może sobie zadzwonić do niemieckiego serwisu gdzie była serwisowana i sam z ciekawości się o niej może czegoś dowiem :P

cena 12750,- do neg.
ewe zamiana na zeta z750 po lifcie :D

fotka
Obrazek

kontakt pw, email, gg lub tel (podam na pw)
http://tablica.pl/oferta/suzuki-sv650-z ... 1XvZb.html

9 gru 2012, o 13:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]